Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Hrad, stát ve státě!

PexaPexa Přidáno před 2 letyz domova
Hrad, stát ve státě!Už jsme si zvykli, že na Pražském Hradě se někdy dějí divné věci. Poslední událost - tajná cesta kancléře do Kataru překonala všechny dosavadní excesy hradní suity v čele s panem prezidentem Zemanem.
Skutečně se nedivím pokřiku na současné politické scéně. Drtivá většina politiků s tajnou cestou kancléře Vratislava Mynáře, který minulou středu odletěl do katarského Dauhá, aby z pověření prezidenta Miloše Zemana osobně pozval katarského emíra do České republiky, naprosto nesouhlasí.

S touto událostí nesouhlasí např. Miroslav Kalousek (TOP 09), či Markéta Chalupská (investigativní tým Českého rozhlasu) která cestu označila za skandál. Já bych k tomu dodal, že pražský Hrad opět jedná jako stát ve státě!

„Do Ruska pan prezident vysílal muže bez prověrky – pana Nejedlého, teď vyslal do Kataru trestně stíhaného kancléře také bez prověrky, o jehož diplomatických schopnostech nikdo nic neví. Pro mě je to ohrožení zájmů České republiky,“ řekl předseda senátního výboru pro zahraniční věci Pavel Fischer (nezávislý).

Foto titl.: Reprofoto Twittr
Pexa 31-03-2022 11:03 1,123

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.