Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Buča je podvrh? Tak nejste normální!

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Buča je podvrh? Tak nejste normální!O masakru ruských vojáků na civilistech v ukrajinské obci Buča vypovídají očití svědci. Hackeři z hnutí Anonymous zveřejnili podrobný seznam ruských vojáků, kteří okupovali Buču na konci března. Jsou však mezi námi tací, co mluví o podvrhu. Fuj, hanba!

Je tisíce důkazů, tisíce výpovědí od nezávislých novinářů přímo z míst kde válka probíha, resp.proběhla.

Ale stále se najdou tací fanatici, kteří budou stále tvrdit, že vše je podvrh. Ale přece mrtvoly do hromadných hrobů samy neskočily! Je nesmysl, že vše jsou herci a uměle vytvořené situace.

Ti, kteří v této válce, při níž agresoři - ruští vojáci zabíjejí civilisty a útočí na nemocnice a školky, chtějí takto omlouvat ruské vojenské hordy, jsou asi posedlí Ruskem. Milují Stalina a Brežněva s Putinem. Srp a kladivo je jejich znak!?

Těmto lidem musíme dát najevo, že se hluboce mýlí!!!
Tak mě napadá, co kdyby válku "okusili" tito zastáni Putina, jelikož jeho podpora činí v těchto dnech údajně až 83%? Nejde o to Rusům fyzicky ublížit, avšak bylo by záhodno jim omezit více uživání výhod demokratického západního světa. Je přece amorální, aby Rusové jezdili po světě po dovolených, jedli v luxusních restauracích, chodili se bavit, dělali jakoby nic, když na druhé straně jejich vojáci páchají taková zvěrstva ve válce na Ukrajině.

VIDE: Satelit, Anonymus, Buča, Ukrajina:
https://www.nytimes.com/2022/04/04/world/europe/bucha-ukraine-bodies.html


Zdroj Twitter

Podle hackerů jsou právě vojáci Ruska, tito „řezníci“, zodpovědní za masakr civilistů z tohoto ukrajinského města. Uživatelé Twitteru začali sami pátrat po totožnosti okupantů. 

Rusko od začátku tvrdí, že se jedná o podvrh, a zveřejněná videa označuje za ukrajinskou provokaci. Řada ruských argumentů ale nesedí. Rusko například tvrdí, že první záběry mrtvých se začaly objevovat až 3. dubna, čtyři dny po odchodu vojáků.

První záběry ale byly k dispozici už 1. dubna, stejně tak očitá svědectví. Navíc, ze lži usvědčilo Rusko jejich vlastní ruská armádní televize Zvezda. Ta již 1. dubna uváděla, že „ruští pěšáci čistí obce“ ve směru Hostomel–Buča–Ozera.

Aktualizováno 07.04.2022:
Různé zdroje po masakru v Buči zjišťovaly, kdo je původcem a vrahem v Buči. Tedy, která ruská vojenská jednotka ve městě působila a kdo jí velel. Ukrajinský kanál na Telegramu InformNapalm uvedl, že se mu s odvoláním na otevřené zdroje podařilo zjistit, že jde o podplukovníka Azatbeka Asanbekoviče Omurbekova, který velí 64. samostatné motostřelecké brigádě. Uvedl i jeho telefonní číslo a e-mailovou adresu.

Kvido 05-04-2022 12:52 2,107

Politika - související články

2 komentáře

Napsat komentář

G
  • Frybord
    Frybord
    Tady se to nediskutuje. Kuš!
    Odpovědět - 06-04-2022 09:15:47
    • A
      zrzek
      Změna strategie Rusů, vyklidili bojové pozioce? Ani jedno. Prohráli! Jsou neschopní s chabou morálkou. Jak by ne, kidyž se v Rusku více a více mužíků dovídá, jací jsou jejich katušky vrazi. Jejich "speciální operace" měla do 3 března být hotova. Měla denacifikovat Ukrajinu, pomoci Slovanům a neubližovat civilistům. HOVNO, pane vrchní! V reaáílu dokonce muslimů z Čečny a vrahům ze Sýrie slavná RA(rabující armáda) vraždí svázané, zabíjí civilisty díky raketám, rabuje, znásilňuje a ničí vše v cestě. Co bude nyní jiné? Nic, RuSSák opět lže...
      Odpovědět - 06-04-2022 14:47:15