Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Putina posílají za mříže

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
Putina posílají za mřížePosílají V.Putina, ruského prezidenta, za mříže. Lidé v diskuzích na sociálních sítích i v časopisech. Za to, že 24. února 2022 nařídil vojenský útok na svobodný stát Ukrajinu.
Agresoři ruských vojsk spáchali na Ukrajině nepředstavitelné vraždy na civilních obyvatelích. Na vlastní oči to viděl také náš předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) společně s dalšími senátory, ve čtvrtek 14.března 2022, přímo v místě hrůzných poprav ukrajinských občanů.

Myslím, že to byla velmi důležitá zahraniční cesta, žádný marketingový tah, jak tvrdí opoziční poslanec  A.Babiš (ANO)! Miloš Vystrčil by mohl být jedním ze zahraničních svědků ruské agrese u mezinárodního trestního tribunálu. Při projevu v tamním parlamenu se oprávněně obořil na Rusy, kteří tvrdí, že na Ukrajině jejich vojsko na civilní obyvatelstvo neútočí, nestřílí. Předseda Vystrčil řekl kategoricky "není to pravda!"

Podobně nevěří tvrzením Rusů o válce na Ukrajině i svět. A hanebnou agresi Rusů na Ukrajině odsuzuje. Jako třeba italský malíř Salavatore Benintende, který vsadil ruského diktátora Putina svoji kresbou (graffiti) do vězení. Jeho výtvor je k vidění na jedné z ulic španělské Barcelony. Pro naše české čtenáře jej zveřejnil týdeník Pestrý svět.

Rusko_Putin_Barcelona_Salvatore Benintende.png (122 KB)

Barcelona, ​​Španělsko/28. března 2022
Lidé si vyfotili graffiti od italského městského umělce „TVBoy“ Salvatore Benintendeho s názvem „Sen“ zobrazující ruského prezidenta Vladimira Putina vězněného a za mřížemi na protest proti pokračujícím ruským útokům na Ukrajině.
Zdroj: alamy.com


Foto titl.: Pestrý svět
Kvido 15-04-2022 15:31 1,859

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.