Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Svět nebude podle Putina tancovat!

FrybordFrybord Přidáno před 2 lety
Svět nebude podle Putina tancovat!
Už mě ten prašivec Putin, fakt, sere! Co si myslí, že svět bude podle Putina tancovat? Jako velitel stojí za hovno, protože z bunkru nevyleze a své hordě neumí zakázat vraždění.

Ano, ve válce takové vraždění civilistů a znásilňování dívek a žen neprováděla žadná armáda v historii lidstva!!!

Je hrozivé, že již ruské hory mají na svědomí přes 2 tisíce zavražděných civilistů a nyní dokonce několik desítek zastřelených zajatých ukrajinských vojáků! Ruská armáda totiž zastřelila Ukrajince, kteří se pokusili vzdát v Doněcké oblasti. Ve středu (27.4.2022) to podle stanice CNN na půdě OSN řekla zvláštní vyslankyně USA pro mezinárodní trestní spravedlnost Beth van Schaacková. Násilí je podle ní systematické a není výsledkem činů jednotlivců. To je opravdu vrchol šíleností Putinovy armády. Takové vraždění civilistů ve válce neschvaloval ani Hitler! Budou v tom Rusové pokračovat na Ukrajině dál?

Je V. Putin ještě velitel armády? Proč to tiše trpí? Je určitě nemocný člověk, i prašivec, kterého i velitelé obcházejí? Nedovede tedy svým generálům nařídit, aby dali rozkaz ruským vojskům nestřílet civilisty, tedy i malé děti, těhotné ženy...

Proč takový rozkaz Putin ještě nevydal? A proč není plněn ani jeho nařízení, aby ruská vojska neútočila na Donbas? Proč, protože Putin je ze své poctaty skutečně ten prašivec, který dokáže podle ruského naturelu jen rozsévat zlo.

Putin chce vojensky ovládnou celou Ukrajinu! V první etapě vedení války( od 24.února 2022) prohrál, ruské hordy ustoupily od Kyjeva. Nyní se (od 23. března 2022) sápou na Donbas a celý východ Ukrajiny. Nemíní se zastavit, ostřelování ukrajinských měst pokračuje.

Ale vypadá to, že Putin narazí. Poradce šéfa ukrajinské prezidentské kanceláře Mychajlo Podoljak na Twitteru napsal, že jeho země má také právo útočit na sklady zbraní či vojenské základny v Rusku. Ano, nelze připustit, aby si Putin diktoval podmínky boje, protože je vetřelcem války, kterou vyvolal - a za to musí zaplatit!


Ukrajina je napadená země, má proto zcela logické právo útočit na jakékoli cíle na územi Ruska.  Je proti zdravému rozumu tvrdit, že Rusko by mělo právo ničit ukrajinská města, ale Ukrajina by neměla právo jim to vrátit!!!

Aktualizace:
Ruské hordy zasáhly Kyjev včera (ve čtvrtek 27.4.2022) v době návštěvy generálního tajemníka OSN Guterrese a bulharského premiéra. Tímto barbarstvím Rusko znovu ukázalo svůj přístup vůči Ukrajině, Evropě i celému světu. Před schůzkou Guterres navštívil nedaleké město Buča, kde Ukrajinci po odchodu ruských jednotek odhalili masový hrob plný desítek zabitých civilistů, někteří z nich byli pohřbeni s kulkou v týlu a svázanýma rukama.

A tohle ať si Putin a jeho hordy zapišou za uši:

Podle ministra obrany Bena Wallace si musí Vladimir Putin uvědomit, že síly NATO mají početní převahu nad ruskými vojsky a disponují také jadernými zbraněmi, na jejichž možné použití Putin často odkazuje.
Frybord 28-04-2022 13:56 2,983

Politika - související články

8 komentářů

Napsat komentář

G
  • A
    Vozńa
    Je to špatný s prašivcem a skřetem Putinem!!! Ta zrůda Adolf Putin je ve stavu nepříčetnosti. Nikdo by si přeci nechtěl více demonstrativně vytřít zádel s OSN nežli takto. Bombardováním za přítomnosti šéfa OSN. Takže mu je asi už vše šumák, tudíž co teď?
    Odpovědět - 29-04-2022 07:48:29
    • A
      zrzek
      ***, *** Hustý Hustý !!!
      Zeman prý poslal Putinovi svého osobního lékaře, píše Reflex.cz. To si snad už dělají z nás russofilové prdel????
      Odpovědět - 29-04-2022 09:04:18
      • A
        Hlučiňák
        Jo, já to mám na mobilu také jako zprávu pod Reflex, autor Dominik Landsman, je to 7 24.4.2022 - 18:30 hod.
        Odpovědět - 29-04-2022 09:08:36
      • A
        anonym
        Nejde o Reflex, to jsou známi dezinformátoři. Jde o Zemana, který se asi pomátl!!!! Vrahovi ještě předbíhat??? Patří do pekel, ***, ***, chumaj!!!
        Odpovědět - 29-04-2022 09:22:38
        • Kvido
          Kvido
          POZOR! Nečtete článek zřejmě celý! Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by se stát, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Takže, samozřejmě na tyto blbiny nebudeme na našem portále reagovat.
          Odpovědět - 29-04-2022 13:06:48
        • A
          zrzek
          NATO musí na Rusko vystartovat za ty vraždy civilistů, střílení do paneláků, na nemocnice a školky. Je na čase zub za zub!!!
          Odpovědět - 29-04-2022 09:26:26
          • A
            PEPE
            Dej si mokrý hadr na hlavu.
            Odpovědět - 29-04-2022 20:45:35
            • A
              nasran007
              NATO vystartovat na RF? Chceš 3. světovou? To si musí vyřešit Ukrajinci sami. Uvažuj. I když je jasné, že se nikdy nejednalo o vojenskou operaci, ale přepadení ruských vojsk s cílem vyvražďovat ukrajinské obyvatelstvo. To je od začátku jasné.
              Odpovědět - 30-04-2022 08:53:30