Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Proč hraje Babiš takové divadlo?

KvidoKvido Přidáno před 2 letysociální
Proč hraje Babiš takové divadlo?
Expremiér a nyní poslanec A.Babiš nyní jezdí se svou "dodávkou" po vlastech českých a propaguje svoji stranu ANO před komunálními volbami. Myslím, že to je předčasné i možná zbytečné.

Lidé pokládají nynější aktivitu Babiše za divadlo, které mu ani není třeba. Je jasné, že má v Česku drtivou převahu mezi voliči. A to přesto, že se nějak společensky "provinil". Jeho voliče vůbec nezajímá kauza se střetem zájmu apod.

Babiš to vyhrává maximálním zájmem o chudší občany, kterých je v Česku stále velká většina - tudíž má zajištěné vítězství ANO ve volbách. Pomohou mu k tomu jistě i noviny, které nyní dostávají občané celé České republiky do svých poštovních schránek (viz. obrázek na titl. stránce našeho portálu). Hlavním obsahem těchto novin ANO je text pod názvem: "Lidi cítí, že na ně současná vláda kašle", což je rozhovor s Andrejem Babišem.

Sněmovnu opustily strany ČSSD a KSČM, takže levice nemá vlastně nyní ve Sněmovně zastoupení. Je to paradoxní, takže toho v současné situaci využívá dokonale miliardář Babiš, kterého částečně pohání SPD Okamury. Předvolební noviny ANO popularitu této strany, která má v současné době 2 617 členů a 252 místních organizací, nepochybně ještě zvýší. Avšak ostatní humbuk kolem propagace ANO je určitě zbytečný.

Foto: nekecamweb.cz
Kvido 22-05-2022 16:10 1,175

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.