Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

RuSSové vraždí, hnus!!

KvidoKvido Přidáno před 2 lety
RuSSové vraždí, hnus!!Teror Ruských okupantů na Ukrajině pokračuje. V městě Mykolajivu zasáhly dnes ráno (15.7.2022) rsské rakety dvě místní univerzity! Tak si předstvují svoji válku!
To se dalo od těchto rusských hord očekávat. Střílejí z moře ponorkami a vybírají si hlavně lidské cíle. Je to vyhlazovací válka ukrajinského národa. Kromě dvou největších univerzit města byly zasaženy raketami také hotel, obchodní centrum a dopravní infrastruktura. Zatím jsou informace o dvou zraněných. Přesvědčivá genocida! Na co se ještě čeká? USA by měly poslat Ukrajincům rakety Himars dlouhého doletu, aby Ukrajina mohla likvidovat i vzdálené cíle, ze kterých okupanti útočí na civilní cíle ukrajinských měst. Musíme tu říši zla rozdrtit!

V posledních třech dnech zničila ukrajinská armáda několik rusských vojenských skladů. Odveta Putlera se mstí likvidací ukrajinských univerzit a vražděním dětí! Hrůza, odporný vrah!!!

Russko (RF) by mělo být prohlášeno v OSN terorustickým státem. Proč západní politici přešlapují nad tímto rozhodnutím? Co vlastně ještě chtějí za důkazy k tomu, aby to udělali. Ví o těchto zvěrstvech Macron, který prohlasil, že Putina nemůžou ponížit?

Jsou potřeba další důkazy proti russkym fašistům? Ubohost rusského státu je tak zjevna, že Russko musí byt vyloučeno z civilizovaného světa. 


Zdroj: Vitalij Kim
Foto: @xenasolo


Kvido 15-07-2022 09:29 1,479

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.