Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ukrajina má NASAMS

KvidoKvido Přidáno před 1 rokemUkrajina
Ukrajina má NASAMS

Na Ukrajině již operuje NASAMS - technologicky nejpokročilejší bojeschopný systém na světě. Potvrdil to dnes 7.11.2022 zdroj UkraineRussia2.


Jak dnes (07.11.2022, 12:15) informoval server Novinky.cz na Ukrajinu dorazily systémy protiletecké obrany NASAMS a Aspide, uvedl na Twitteru ukrajinský ministr obrany Oleksij Reznikov. Systémy Kyjevu dodaly Spojené státy a Španělsko.

Podle https://twitter.com/UkraineRussia2 Je NASAMS (National Advanced Surface-to-Air-Missile System) vysoce adaptabilní řešení středního doletu pro jakýkoli operační požadavek protivzdušné obrany ukrajinských vojenských sil.

NASAMS se skládá z radaru Sentinel , pokročilé střely vzduch-vzduch středního doletu KONGSBERG a centra pro distribuci ohně . V říjnu 2021 společnost Raytheon Missiles and Defense vyrobila nový radar protivzdušné a protiraketové obrany středního dosahu pro NASAMS s názvem GhostEye ® MR.

NASAMS poskytuje vzdušným obráncům přizpůsobitelný, nejmodernější obranný systém, který může maximalizovat jejich schopnost identifikovat, zasahovat a ničit současná a vyvíjející se nepřátelská letadla, bezpilotní letouny a vznikající hrozby řízených střel.


Na snímku radar protivzdušné a protiraketové obrany středního dosahu pro NASAMS GhostEye ® MR.

Foto: raytheonmissilesanddefense.com
Kvido 07-11-2022 17:42 1,240

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.