Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Hodil jsem to A.Babišovi

KvidoKvido Přidáno před 1 rokem
Hodil jsem to A.Babišovi

Dal jsem v těchto prezidentských volbách hlas Andreji Babišovi. A víte proč? Neznám politika, který byl, jako Babiš, dlouhá léta osočován svými politickými oponenty. Už proto by měl tyto volby vyhrát a hlavně, že jako ekonom může českým lidem pomoci.


Když jsem sledoval tuto opravdu brutální volební kampaň, útoky příznivců prezidentského konkurenta P. Pavla a velkou "přízeň" a "nápovědu" většiny médií, nechápal jsem to na počátku.

Kdo doporučil P.Pavla

Pak jsem si položil otázku: A kde se vlastně kandidát P.Pavel vzal? Kdo ho na post prezidenta doporučil?

Prvopočátek kandidatury P.Pavla měl zařídit bývalý český velvyslanec ve Spojených státech (2005-2010) nebo v Rusku (2011-2012) - pan Petr Kolář (60). Proti tomu mám připomínku, kterou nyní nebudu rozvádět. Pan Kolář je zřejmě napojen na činnost některých stran v pětikoalici. A to se mně nelíbí. Příliš jsou zde znatelné politické páky a protekce.

To A.Babiš, takové "silné" vazby nemá. Podporuje ho jeho vlastní hnutí ANO, a také svou kampaň si platí z vlastních prostředků (11 mil. Kč), P. Pavel dal na kampaň něco přes 40 mil. Kč.

Babiš nenabízí fráze, ale potřebné věci

Sledoval jsem všechny prezidentské duely na televizích, a také některé na internetu (Novinky.cz). Ve všech měl pan Babiš převahu v konkrétních argumentech. Ani se nedivím, pan generál Pavel je dobrý voják, významný velitel NATO i české armády, ale nemá žádnou praxi v ekonomické oblasti. Prostě, jí nerozumí, mluví jen ve frázích.

Kdo chce ovládnout celé Česko?

Kdo to chce vidět, tak ví, že nynější pětikoalice ovládá celé Česko. Mají převahu ve Sněmovně, v Senátu, předseda Ústavního soudu je jim pravděpodobně nakloněn. Pokud by měli na Hradě svého prezidentského kandidáta, vypadá to tak, že přes 40 procent našich voličů nebude nikdo zastupovat! To nám nemůže být jedno!

Ze života Babiš - Pavel

Oba tito kandidáti na prezidenta se upsali minulému režimu před 17. listopadem 1989. O tom není pochyb. "Žhavější" činnost pro komunisty vyvíjel ovšem pan Pavel. Mj. jako voják prý absolvoval vojenský kurz, který byl na úrovni vojenské akademi generálního štábu ozbrojených sil Sovětského svazu.
A co tak špatného dělal A.Babiš? Že ho naháněli vyšetřovatelé StB? To bylo tehdy (pamatuji si) běžné. Každý, kdo musel jezdit do zahraničí obchodovat ze své profese, musel podepsat tzv. "spolupráci s StB". Babiš spolupracoval, ale nikoho neobvinil, nikoho z občanů nepoškodil! Vidíte ten rozdíl mezi oběma kandidáty?

Praktická politika vers. gesta

A jaký by byl výsledek voleb? Kdyby byl prezidentem ing.Andrej Babiš, určitě bychom mohli sledovat jeho aktivní obchodní diplomacii a pobízení vlády do větší samostatnosti. Kdyby byl prezidentem arm. gen. v.v. Ing. Petr Pavel, M.A., jezdil by do Bruselu a vládu by tlačil k EU a NATO.

Proto jsem dal v těchto prezidentských volbách hlas ing. Andreji Babišovi.

*******

A dále si udělejte úsudek sami:














28.1.23, 10:15 hod. Obavy voličů P.Pavla:



Jak to dopadlo?

Tak jste (jsme) to chtěli, tak to máme.



Novým prezidentem ČR je Petr Pavel. Ve svém volebním štábu po vyhlášení výsledků voleb řekl, že nevidí poražené a vítězné voliče, ale lidi, kteří ctí demokracii a záleží jim na budoucnosti země. Chce se všemi spolupracovat, rovněž s poraženým kandidátem Babišem tak, aby Česká republika neměla "blbou náladu", nýbrž byla zemí "pohody".

Hodně zdaru, pane prezidente Pavle!

Kvido 28-01-2023 07:29 1,871

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.