Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Železného chtějí zatáhnou do podvodu?

KvidoKvido Přidáno před 1 rokemfinance
Železného chtějí zatáhnou do podvodu?

Po aféře Jakuba Železného (Události ČT) se špatným parkováním jeho automobilu, má nyní přijít další skandál Železného s jednou českou bankou. Je to ovšem hloupý a primitivní fejk, který nevyjde!


Opět je ve hře sociální síť Facebook (FB), která za to nemůže(?). Dnes ráno se objevila na hlavní stránce FB informace, že Česká obchodní banka (ČSOB) žaluje Jakuba Železného za jeho slova v přímém přenosu.

Status pod jménem "Borivega" uveřejňuje fotografii Jakuba Železného s dovětkem "Nevěděl, že je mikrofon zapnutý. To je konec jeho kariéry!".


Pokud čtenář klikne na Facebooku pod fotogragii na odkaz "Další informace" objeví se mu následující webová stránka: https://9.digitalgenius.life (zde na fotografii je její část).



Hned při prvním pohledu na uveřejněnou webovou stránku zjistíte, že jde o digitální podvrh. Stránka se tváří, jakoby patřila serveru novinky.cz, avšak není tomu tak. Zmíněná informace o Jakubovi Železném má totiž falešnou URL adresu: 9.digitalgenius.life


Podvodná stránka mj. píše, že: "Před čtyřmi dny byl Jakub Železný pozván do «Show Jana Krause», kde se nenuceně nechal slyšet, že mu finanční klička vydělává až 5000 Kč za hodinu, i když spí. Hned poté, co se o tom zmínil, mu do vysílání zavolala česká centrální banka. Báli se, že kdyby se o této kličce dozvědělo hodně lidí, Češi by zbohatli a nikomu by se už nechtělo pracovat...". Pozn. red. následovaly v textu další smyšlenky a bláboly, vypadá to, že autoři tohoto pamfletu miní ohrozit kariéru Jakuba Železného.

Nevím, co na tento, očividně podvod, říká management vydavatelství Seznam, který nyní vlastní Novinky.cz. Ani mně není známo téma televizního pořadu Show Jana Krause, v němž by s doporučením, jak se vydělávají snadno peníze, Jakub Železný vystupoval.!

Takových paskvilů s podvodnými weby je více. Dnes se objevil na Facebooku prý "zaručeně pravý" web, který láká na investování ve společnost ČEZ:
vs2hdmvntn5xgh9.ottradei.com . Je to, myslím, vyloženě pro negramotné lidi na internetu. Tak, pozor!

Reprofoto: nekecamwe.cz

Kvido 17-04-2023 14:55 2,496

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.