Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nova Lady nám žere elektřinu!

G
Přidáno před 11 měsícimédia
Nova Lady nám žere elektřinu!

Ráda se dívám na televizní seriál Feriha na TV Nova Lady. Bohužel, toto vysílání i jeho přehrávání, je až příliš "otravováno" reklmou, která nám žere hodně elektřiny!!


Včera (22.5.2023) jsem sledovala díly 93 a 94 od 20:15 do 22:00 hod. Během této doby, tedy (za 110 minut), trval seriál 50 minut, však zároveň bylo odvysílání 60 minut reklam!!!

Domnívám se, že tak velký počet (navíc stejně se opakujícíh reklam), je naprosto neúnosný svým počtem. Jakoby si dramaturgie TV Nova dělala s diváka srandu!!! Mimo toho jde o takto vzniklou vyšší spotřebu elektřiny, na monitorech v domácnostech, kterou nadměrná reklama způsobuje!

Vím, že soukormá televizní stanice hradí své vysílání pouze z reklam. Avšak všeho moc škodí! TV Nova nás tím pádem nutí vypínat reklamu a po nějakém čase opět program zapnout...

TV Nova by se měla na tento problém kriticky podívat a počet reklam snížit. Jinak uvažuji, že na tento TV kanál už nepřijdu. Nebudu určitě sama, podobně si stěžují i občané v okolí.

Poznámka redakce: Dne 24.05.2023 byl odeslán dotaz na TV Nova k tomu to problému. Zpráva došla, ale nebyla přečtena, adresát zprávu tedy bez přečtení vymazal. Tak se pracuje na TV Nova s dotrazy diváků???

23-05-2023 12:21 1,713

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.