Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Fungují SMS zdarma z počítače?

Fungují SMS zdarma z počítače?
Ještě (zhruba před dvěma roky) jsem posílal SMS zprávy přes počítač zdarma bez problémů. Z touto službou se roztrhl pytel, avšak nyní aktuálně zřejmě nikde nefunguje. Nebo má někdo jiné zkušenosti?
28.07.2020: Zjištěno, že sms zdarma na Zruzšeno T-mobile je zrušeno!
28.07.2020: Zrušeno je rovněž sms zdarma na: Zrušeno vodafone!
28.07.2020: Zrušeno bylo také: sms.1188.cz

Služba SMS zdarma je nyní možná nespolehlivá, případně ji provideři opustili. K nejlepším by měla platít služba www.esemes.cz.
Na svém webu uvádí:

"Esemes.cz umožňuje posílat SMS zdarma! Poslat SMS můžete zcela zdarma do všech sítí operátorů - SMS zdarma na O2, SMS zdarma na Vodafone a SMS zdarma na T-Mobile".
Také tento server mě (se vší pravděpodobností) zklamal.
Po povinné registraci dne 23.07.2020, čtvrtek) mně přišel následující e-mail:



Mělo by ted být vše OK, ale nebylo!
Odeslat SMS zprávu zdarma se po několika pokus stále nedařilo. Systém urputně reagoval na odeslání zprávy hláškou "... někde se něco pokazilo!".



Napadlo mě tedy (25.07.2020, sobota), zda jsem nepopletl (zapomněl heslo). Požádal jsem systém o nové heslo. Změna hesla okamžitě přišla:



Tentýž den (tedy včera, sobota 25.07.2020) jsem se pokoušel opakovaně SMS zprávu zdarma poslat s novými přihlášovacími údaji, avšak opět marně!!! Systém stále hlásí "měco se pokaztilo".

To mě skutečně mrzí, protože projektr systém esemes.cz zdarma je skutečně profesionálně propracován.



RESUMÉ
Tudíž jinak by to byla dobrá služba - esemes.cz. Pokud ovšem není funkční, měli by to provozovatelé na internetu sdělit, tedy na svém stejnojmeném webu. Jinak vystavují potencionální klienty omylu. Navíc zájemci odesílají této službě některá svá data.
Víte někdo o funkčním odesílání SMS zpráv?
Zrušeno bylo sms zdarma na Vodafone
Zrušeno bylo sms zdarma na T-mobile.cz

Galerie Počítač

Image #86
Kvido 26-07-2020 10:24 1,905 0 komentářů

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.