Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

PHP-Fusion (1)

PHP-Fusion (1)
Tento web "nekecamweb.cz" pracuje pod operačním systémem (OS) Ubuntu a Windows a používá progresivní redakční systém (CMS) PHP-fusion. Tohle je úvodní informace.

PHP-FUSION.co.uk, naprogramovaný v jazyce PHP, je v současnosti nejlepší způsob, jak vytvořit komerční nebo osobní webové projekty s nejrobustnějším prostředím, které můžeme získat. Bohužel, i když má ve světě 13 oficiální technických podpor, je v České republice málo rozšířen. Dovoluji si o tomto systému napsat bližší informace. Znalosti mám, od roku 2014 do roku 2019 jsem byl superadminem české technické podpory. Ta nyní přešla na novou URL adresu Czech & Slovak Support Site php-fusion.eu, správcem a hlavním administrátorem je vývojář PHP-Fusion (RobiNN kelcak.com). Provoz sponzoruje centrála společnosti PHP-Fusion Inc v Malaysii. PHP-Fusion je integrovaná a škálovatelná platforma všeho druhu, odlehčený systém správy obsahu s otevřeným zdrojovým kódem (CMS) napsaný v PHP, který se hodí pro jakýkoli účel, pokud jde o produkci webových stránek, ať už vytváříte komunitní portály nebo osobní stránky. PHP-Fusion začínal desítkami verzí, které na pochodu vylepšovali vývojáři z celého světa. Práce na vývoji začaly verzí php-fusion-133 od 29.3.2004. Pokračovaly pak celkem pravidelně až do verze php-fusion-501. Poté přešla verze na "šestku", a to od php-fusion-6.00.106 až do php-fusion-6.01.9. Pak následovaly "sedmičkové" a "osmičkové" verze, nyní je nejaktálnější verze Andromeda PHP-Fusion 9.03.20, kterou máme nainstalovanou na zdejším serveru nekecamweb.cz, který právě čtěte. PHP-Fusion ma unikátní velkou nápomocnou komunitou a dobrovolníky ve 13 státech světa, která poskytuje konstantní rychlost improvizace kódu téměř každý den. Tamní vývojáři neustále procházejí sadou PHP-Fusion pro další inovace jako prostředek, který vás přivede k nejnovějším vylepšením vašeho webu.

Galerie Počítač

Image #69
Kvido 19-02-2020 16:09 1,155 0 komentářů

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.