Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Syn publicisty ubytoval uprchlíky; někdo ho udal

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
No, páni! Už tu máme očividne kolaboranty! Syn publicisty Uhla ubytoval doma uprchlíky a někdo ho prásknul! Zajímá se o něj totiž policie.

No, páni! Už tu máme očividně kolaboranty! Syn publicisty Uhla ubytoval doma uprchlíky a někdo ho prásknul! Zajímá se o něj totiž policie.

Michal Uhl je zastupitelem za Stranu zelených a pochází z rodiny publicisty Petra Uhla a veřejné ochránkyně práv Anny Šabatové. Ta před časem upozornila na porušování Evropské úmluvy o lidských právech a Úmluvy o právech dítěte držením rodin s dětmi v českých uprchlických zařízeních.

Informace zjistil redaktor HldaciPes.org. K tomu snad zásadní věc, že se tak mělo stát za zády Michala. Proč dotyčný, když se mu to nelíbí, nešel přímo za "pachatelem", navíc zastupitelem Strany Zelenmých? Proč se zase v české kotlině rozumáhá práskačství.

Druhá věc je ta, že Michal měl dotyčné uprchlíky přihlásit k pobytu. Zda to udělal, je vše bez problémů. Nikdo v Česku nezakázal ubytování utečenců - uprchlíků, pokud jsou řádně nahlášeni. Kdyby bylo něco mimo zákon, stejně by si je policie našla. Není to trochu bublina?

  • Připravil: Květoslav (Kvido) Vícha
  • PC-politika.cz
  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 09-11-2015 19:48 5,243

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.