Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Co týden také dal (07.12. až 13.12.2015)

G
Přidáno před 8 lety
Co týden také dal (07.12. až 13.12.2015)Některé události uplynulého týdne doma i ve světě, jak je přinesla internetová média. Včetně glos autora, co si o tom myslí. Pokud někdo s názory nesouhlasí, má možnost zde se zapojit do diskuze, a to i anonymně. V komentářích pod článkem.
Některé události uplynulého týdne doma i ve světě, jak je přinesla internetová média. Včetně glos autora, co si o tom myslí. Pokud někdo s názory nesouhlasí, má možnost zde se zapojit do diskuze, a to i anonymně. V komentářích pod článkem.

07.12.2015
Český soud uznal adopci dětí gayi Gayové a lesby, kteří chtějí adoptovat děti, se dočkali dalšího dílčího vítězství. Prostějovský okresní soud uznal za rodiče desetiletých dvojčat dva muže. Jindřich Vačkář a jeho francouzský manžel Franck adoptovali chlapce v USA, kde je také vychovávají.
pc-politika: Nemají ještě vyhráno. Tato "rodina" nyní půjde žádat o svolení i před českými úřady.

08.12.2015
Konvička poškozuje univerzitu, říká rektor. Protimuslimské projevy mohou stát lídra Bloku proti islámu Martina Konvičku místo na akademické půdě. Na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích, kde přednáší, sílí hlasy, aby školu opustil. Konvičku kritizují i jeho nadřízení, ale čekají na kroky justice.
pc-politika: Zase někdo neví, co je demokracie.

09.12.2015
Ani v příštím roce nevyjde Čechy dovolená za hranicemi a elektronika z dovozu levněji. Guvernér České národní banky Miroslav Singer v rozhovoru pro MF DNES potvrdil, že bankéři jsou odhodláni hlídat slabší kurz koruny vůči euru přinejmenším do konce příštího roku.
pc-politika: České ekonomice se ale má dařit dobře, řekl centrální bankéř.

10.12.2015
Všeobecná zudravotní pojišťovna bude sledovat pacienty? Kdo má známého lékaře, měl to doposud jednoduché: se svým problémem zamířil rovnou k němu, aniž se zdržoval doporučením praktického lékaře. Lidé to však budou mít brzy složitější. VZP bude umět vysledovat, jak se pacient ve zdravotnickém systému pohybuje a chová.
pc-politika: Počítače budou šmírovat pacienty, místo užitečnější činnosti. Kdo to zaplatí? Sami pacienti? Typické Česko.

11.12.2015
V OKD tro opět vře! Vedení zadlužených dolů OKD, největšího zaměstnavatele na severní Moravě, žádá od státu více než tři miliardy korun. Výměnou slibuje, že zachová práci pro tisíce lidí do roku 2020. Ministr průmyslu Jan Mládek označil návrh za „naprosto nedůstojný“.
pc-politika: Uhlobaroni prošustrovali iunvestiice a nyní mají odvahu požadovat miliardy. Co na to náš pan prezident,, v tomto případě - dřistala Zeman?



  • Připravil: info
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

13-12-2015 12:20 7,466

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.