Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Seznamovací výlet pro nezadané do 45 let

G
Přidáno před 8 lety
Seznamovací výlet pro nezadané do 45 letSeznámení na výletě organizují přes sociální sítě Jitka + Petr. Zvou na pravidelnou nedělní akci 31.1.2016 - seznamovací výlet pro nezadané do 45 let zdarma! Jako každou neděli jde jen o krátký výlet.
Seznámení na výletě organizují přes sociální sítě Jitka + Petr. Zvou na pravidelnou nedělní akci 31.1.2016 - seznamovací výlet pro nezadané do 45 let zdarma! Jako každou neděli jde jen o krátký výlet.

Jako každou neděli jde jen o krátký výlet Ahoj, přidej se na našicca 12 km- tentokrát se vrátíme ke Gastonovi. Účast bude cca 22 lidí, jako vždy budeme mít vyrovnaný počet mužů a žen a to i z hlediska věku. Akce se účastní lidé z Facebooku, Twitteru, Google+ i mimo ně. 70% jsou každý týden nováčci.

Kdo se chce připojit má se podívat na Facebook, avšak nepsat na FB stránku! Kdo má zájem, pište NA EMAIL seznamovaci.vylet@email.cz S UVEDENÍM VĚKU.



  • Připravil: Martin Frybord
  • PC-politika.cz
  • Zdroj: Facebook/profil

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

27-01-2016 07:46 4,624

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.