Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Bývalý sluha Trumpa; nenávist

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Bývalý sluha Trumpa; nenávistNa Facebooku (kecátko a žumpa) se objevilo: Trump’s Butler Hates ‘Negroes,’ Wanted to ‘Carpet Bomb’ Ferguson, Called ‘Killery’ Clinton a ‘C**t’.
Na Facebooku (kecátko a žumpa) se objevilo: Trump’s Butler Hates ‘Negroes,’ Wanted to ‘Carpet Bomb’ Ferguson, Called ‘Killery’ Clinton a ‘C**t’.

Trumpuv byvaly sluha řádí na Facebooku: Chce pověsit Obamu a nenavidi "negry". Na článek, který vyšel ZDE upozornil na Síti Michal Musil.

Takže nenávist je nejen v české kotlině, také v USA a hrozná. Velkých rozměrů. Takoví populisté fandí kandidátovi na prezidenta USA Trumpovi. Či se chce ten člověk zavděčit Trumpovi, který stejně nerozvážně rozdává ve své rétorice vulgarismy a nevhodné bonmoty. No potěš Američany Bůh!

Jistě, Facebook a jeho diskuzi, je třebna brát s rezervou. Ale přece! Bývalý sluha Trumpa si nevidí na špičku nosu! Tlachá nesmysly a neuvědomuje si nebezpečí takových řeší. Nebylo snad už dost násilí a nenávisti ve světě obecně? Zastaví takového tlachalu a tlučhubu někdo?



  • Autor: Květoslav
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Jan Pravda 13-05-2016 06:45 5,240

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.