Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

CIA ovlivňuje české soudy, uvedl Topolánek

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
CIA ovlivňuje české soudy, uvedl TopolánekMirek Topolánek se rozpovídal v pořadu Interview Plus na Českém rozhlasu, který byl odvysílán 6.05.2016. Mluvil o Marku Dalíkovi, banánové republice i o působení americké zpravodajské služby CIA na české soudy. A nejspíš má pravdu, postižení kritikou mlčí jak hrob.
Mirek Topolánek se rozpovídal v pořadu Interview Plus na Českém rozhlasu, který byl odvysílán 6.05.2016. Mluvil o Marku Dalíkovi, banánové republice i o působení americké zpravodajské služby CIA na české soudy. A nejspíš má pravdu, postižení kritikou mlčí jak hrob.

Pořad si poslechněte v Archivu českého rozhlasu, " výživné" pasáže cca od osmé minuty.



  • Autor: Jan Pravda
  • PC-politika.cz
  • Zdroj: Přehrávač/rozhlas

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 18-05-2016 21:38 4,061

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.