Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Děti z Mateřídoušky děkovaly babičkám

G
Přidáno před 8 lety
Děti z Mateřídoušky děkovaly babičkámDěti a učitelky z Mateřské školy Mateřídouška na ulici J.Božona ve Frýdku - Místku, u příležitosti oslav Dne matek, nezapomněly ani na tradiční vystoupení v Domově s pečovatelskou službou na frýdeckém Zámeckém náměstí.
Děti a učitelky z Mateřské školy Mateřídouška na ulici J. Božona ve Frýdku - Místku, u příležitosti oslav Dne matek, nezapomněly ani na tradiční vystoupení v Domově s pečovatelskou službou na frýdeckém Zámeckém náměstí.

Pásmo básniček, písní a tanečků, stejně jako předání milých dárků, bylo provázeno povzbuzením, úsměvy i troškou dojetí, které k tomuto krásnému svátku patří…

Mateřská škola Mateřídouška je umístěna ve velmi výhodné lokalitě - přímo v centru sídliště Slezská. Provoz školy byl zahájen 23. července 1990. Mateřská škola má čtyři třídy, které jsou heterogenní ve vztahu k věku dětí. Toto předškolní zařízení má prostornou zahradu, na které ve školním roce 2014-2015 došlo k velkým změnám a získala ráz přírodní zahrady. V současné době je zde zapsáno 112 dětí.



  • Připravil: info
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');



19-05-2016 05:58 3,604

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.