Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nedělejte bu bu na TV Prima!

J
Jan Pravda Přidáno před 8 letydoprava
Nedělejte bu bu na TV Prima!Někdo v médiích chce být pán nejchytřejší! Vypustil bu bu na lidi, tedy bublinu, že šéfredaktorka TV Prima - Jitka Obzinová - nařídila redaktorům, jak mají natáčet reportáže o uprchlické krizi. Kritici soudí, že je to tragedie. Není!!! TV Prima jako jediná nejela v proudu „mainstreamu“ ostatních médii, které společně, tudíž organizovaně, vyjížděly do terénu, aby mapovaly situaci.
Někdo v médiích chce být pán nejchytřejší! Vypustil bu bu na lidi, tedy bublinu, že šéfredaktorka TV Prima - Jitka Obzinová - nařídila redaktorům, jak mají natáčet reportáže o uprchlické krizi. Kritici soudí, že je to tragedie. Není!!! TV Prima jako jediná nejela v proudu „mainstreamu“ ostatních médii, které společně, tudíž organizovaně, vyjížděly do terénu, aby mapovaly situaci.

Jak jsem sledoval, a zároveň štáby TV Prima v posledních týdnech v duchu chválil, nebyly (snad až na dvě výjimky) na oficiálních tiskových akcích zájezdů po uprchlických táborech. TV Prima si vybrala sama, kam pojede za migranty. Ukázala tak svoji nezávislost a vlastní názor. Za to ji někdo kritizuje, že nedržela "krok a hubu", jako za tiskových tajemníků a HSTD (Hlavní správy tiskového dozoru) komunistického Československa? Prosím vás, kritici TV Prima, neohánějte se nějakými příkazy. Příkazy, jak reportáže natáčet vždy v médiích byly a budou, jen si to nechcete přiznat. Mně o tom nepřesvědčujte pracoval jsem přes 20 let v Československé a České televizi i jako vedoucí vysílání. Vím tedy, jak to chodilo a nyní chodí...

Měli bychom být rádi, že takovou soukromou televizi, jako je TV Prima, máme!



  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Jan Pravda 03-06-2016 04:50 3,973

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.