Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Lžou nám víc než za komunistů

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Lžou nám víc než za komunistů20. 11. 2016 - Vzkaz pro média. Poslední (dětská) nemocnice v Alepu vstala z popela jak fénix nejmíň 35 krát. Lžete nám hloupěji a víc, než za komunistů. Zkuste dělat propagandu profesionálně, nebo v příštích volbách zvítězí v ČR proruská uskupení jako přirozená reakce na primitivní protiruskou hysterii.
Vzkaz pro média. Poslední (dětská) nemocnice v Alepu vstala z popela jak fénix nejmíň 35 krát. Lžete nám hloupěji a víc, než za komunistů. Zkuste dělat propagandu profesionálně, nebo v příštích volbách zvítězí v ČR proruská uskupení jako přirozená reakce na primitivní protiruskou hysterii.



  • Autor: Jan Pravda
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 19-11-2016 23:53 3,996

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.