Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Evropa; skončit s uvítací politikou

KvidoKvido Přidáno před 7 letyvzpomínky
Evropa; skončit s uvítací politikou21. 12. 2016 - O Vánocích uplyne 200 let od uvedení písně Tichá noc, která vznikla v Rakousku. Tušil tehdy někdo, že pokoj a dobrou vůli vystřídá za dvě století nenávist a vraždění? To, co se stalo na tržišti v Berlíně 20. prosince 2016 by mělo být velkým mementem pro celou Evropu. Skončit s uvítací politikou vůči imigrantům, tolik podporovanou kancléřkou Německa - frau Merkel.
O Vánocích uplyne 200 let od uvedení písně Tichá noc, která vznikla v Rakousku. Tušil tehdy někdo, že pokoj a dobrou vůli vystřídá za dvě století nenávist a vraždění? To, co se stalo na tržišti v Berlíně 20. prosince 2016 by mělo být velkým mementem pro celou Evropu. Skončit s uvítací politikou vůči imigrantům, tolik podporovanou kancléřkou Německa - frau Merkel. Skončit s otevřenou náručí a měsíčním příspěvkem.

V přijímacích střediscích Německa dostávají čekatelé na azyl zdarma jídlo a k tomu 143 eur (přibližně 3800 korun) měsíčně na „základní potřeby“. Po třech měsících se tato částka zvyšuje na 216 eur (přibližně 5900 korun). Po 15 měsících pobytu (nebo v případě, že je schválena uchazečova žádost o azyl) se částka znovu zvyšuje, tentokrát na 400 euro (zhruba 10 800 korun) měsíčně. Takovou částku nemá v ČR po 35 letech dřiny větší polovina důchodců!

V Německu, doufejme, se pohled na uprchlíky po masakru na tržišti změní. Předseda CSU Horst Seehofer konečně nachází jiná, rozumnější slova, než doposud: „Jsme povinni vůči obětem, postiženým lidem a všemu obyvatelstvu přehodnotit a nově nastavit celou naši imigrační a bezpečnostní politiku.“

Mělo by se jít ještě dál a počty imigrantů ve státech Evropské unie maximálně snížit. Udělat to, po čem volají občané České republiky už přes rok a poslouchá je pouze prezident ČR Miloš Zeman. Nechat ve státech EU je skutečně potřebné a prověřené uprchlíky. Neboť třeba v Německu má být podle statistiky milión uprchlíků, ale ve skutečnosti je jich tam něco přes dva milióny...
Proto se jich musí zbavit především Němci. A imigranti se tomu nemohou divit. Budou muset odejít pokojnou cestou, aniž by na ně někdo střílel, či najížděl kamióny...

P.S.: Fakt nevím, jak kvalitní je německá policie. Ale vraždící kamión údajně několikrát objel tržiště, než došlo k teroru.



  • Autor: Květoslav Vícha (Kvido)
  • PC-politika.cz


Kvido 21-12-2016 11:22 3,870

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.