Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Manévry na oslavách Silvestra 2016

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Manévry na oslavách Silvestra 201630. 12. 2016 - Budete o letošním Silvestru v Česku sedět doma, či na hotelu, nebo v restauraci? Pod "zaručeně" dobrými poplašnými informacemi by to bylo, alespoň ve větších městech, nejlepší. Policie v součinnosti s dalšími službami ochrany bezpečnosti s tím nepočítá, a proto chce lidi chránit. Klobouk dolů! Držím palce.
Budete o letošním Silvestru v Česku sedět doma, či na hotelu, nebo v restauraci? Pod "zaručeně" dobrými poplašnými informacemi by to bylo, alespoň ve větších městech, nejlepší. Policie v součinnosti s dalšími službami ochrany bezpečnosti s tím nepočítá, a proto chce lidi chránit. Klobouk dolů! Držím palce. ČTK vydala včera zprávu. Během oslav budou v Praze nasazeny stovky policistů z pořádkové, cizinecké, dopravní i kriminální služby. Kromě dohledu nad bezpečností lidí nebo plynulostí dopravy se budou - jako během celého adventu - zaměřovat i na majetkovou trestnou činnost, zejména kapesní krádeže. Pro naši bezpečnost i ochranu spoluobčanů můžeme hodně udělat my sami. O půlnočním jásotu, a také než začne, všímat si svého okolí. Co za lidé jsou přítomní vedle nás. Prostě, ostražitost a pozornost! Přeji všem, ať Silvestra 2016 radostně a v bezpečí oslaví. Pohodový Nový rok 2017. Šťastný a dobrý celý rok 2017!
Kvido 30-12-2016 09:27 3,181