Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Tragedie v Istanbulu; lidská blbost umožnila vraždit

KvidoKvido Přidáno před 7 letyvzpomínky
Tragedie v Istanbulu; lidská blbost umožnila vraždit01. 01. 2017 - Ještě jsme se neprobudili ze silvestrovské kocoviny a těsně po půlnoci přišla otřesná zpráva z tureckého Istanbulu. V noční diskotéce nejméně 39 mrtvých! Ůtočník v převleku Santy, zastřelil u vchodu jednoho policistu, vešel do diskotéky a pak střílel kolem sebe na tančící lidi. To je zákeřná válka! Jsme slabí, nebo hloupí?
Ještě jsme se neprobudili ze silvestrovské kocoviny a těsně po půlnoci přišla otřesná zpráva z tureckého Istanbulu. V noční diskotéce nejméně 39 mrtvých! Ůtočník v převleku Santy, zastřelil u vchodu jednoho policistu, vešel do diskotéky a pak střílel kolem sebe na tančící lidi. To je zákeřná válka! Jsme slabí, nebo hloupí?

Je tu ovšem hodně otázek.
Proč nebyl noční klub, kde mohlo být až 700 návštěvníků, zajištěn větší bezpečnostní ochranou?
Jak je možné, že v zemi - čaasto napadané teroristy, dovolí pořadatel diskotéky příchod návštěvníků z venčí v maskách. Neupozorňovalo se snad nesčetněkrát v Evropské unii, že státy nemají dovolit na společenských akcích dlouhé kabáty a šaty? Lidská hloupost a nedůslednost tak umožnila masakr na diskotéce.



  • Autor: Květoslav Vícha (Kvido)
  • PC-politika.cz


Kvido 01-01-2017 13:05 3,781

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.