Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Zbytečný řev kolem Trumpa

KvidoKvido Přidáno před 7 letyvzpomínky
Zbytečný řev kolem Trumpa22. 01. 2017 - Nový prezident USA není ve funkci ani jeden den, ale řev kritiků kolem něj pokračuje. Hlavně média brojí. Přitom zároveň dokazují, že nejsou demokraté, když neuznávají demokratický výsledek a počítají nesmyslně čísla hlasů... Překvapivě se Trump nelíbí ani Havlovcům, dokonce ani v deníku The Washington Post udřistané Polky Anne Applebaumové (odivovatelka Havla), která má novinářskou Pulitzerovou cenu, jen díky manželovi. Já bych mohl psát jako Bůh a nikdy takovou cenu nedostanu.
Nový prezident USA není ve funkci ani jeden den, ale řev kritiků kolem něj pokračuje. Hlavně média brojí. Přitom zároveň dokazují, že nejsou demokraté, když neuznávají demokratický výsledek a počítají nesmyslně čísla hlasů... Překvapivě se Trump nelíbí ani Havlovcům, dokonce ani v deníku The Washington Post udřistané Polky Anne Applebaumové (odivovatelka Havla), která má novinářskou Pulitzerovou cenu, jen díky manželovi. Já bych mohl psát jako Bůh a nikdy takovou cenu nedostanu.

Applebaumová napsala třeba takové bla, bla: „Trump je nejméně populárním novým prezidentem (to jako má comuputer v hlavě, kde na to přišla?) za poslední léta. Získal o 3 miliony hlasů méně (ženská, vrať se do mateřinky učit počítat!) než jeho soupeř a vyhrál díky masivní (bez podkladů, to se to dřistá, že?) podpoře ruských tajných služeb a šíření lží o Obamovi i Clintonové,“ píše v komentáři. Jen mimochodem - Vašek Havel by s touto novinářkou určitě nesouhlasil. Prostě, Applebaumová vyrobila k inaguraci prezidenta Trumpa většinou samé nenávistné a nepodložené argumenty. Kdo tedy šíří ve světě nenávist? To jsou ty elity?! Nestojí mně ani za nakopnutí někam. Sbohem!



  • Autor: Jiří Žák
  • PC-politika.cz


Kvido 22-01-2017 17:28 3,759

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.