Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ruleta o českého prezidenta

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Ruleta o českého prezidenta17. 02. 2017 - Blíží se druhá přímá volba českého prezidenta. Zatím mně připadá jako královna hazardních her ruleta, do níž hráči sázejí bez rozvahy své peníze, ale většinou s nulovým výsledkem. Jak jsou na tom možní kandidáti na prezidenta - Zeman a Horáček?
Blíží se druhá přímá volba českého prezidenta. Zatím mně připadá jako královna hazardních her ruleta, do níž hráči sázejí bez rozvahy své peníze, ale většinou s nulovým výsledkem. Jak jsou na tom možní kandidáti na prezidenta - Zeman a Horáček?

Možný kandidát Miloš Zeman

Nynější prezident Miloš Zeman si už dávno zabouchl dveře k druhé volbě prezidenta ČR. Jednak svým příteličkováním se známými (třeba Mynář) a v minulých dnech také slovy "stokoruna na pobyt v nemocnice důchodce nezabije". Tím, myslím, zklamal nejen důchodce, ale i mnohé ostatní občany. Jak citlivé téma to je, vidíme třeba na glose Lubomíra Zaorálka (ČSSD): "Nechápu,jak může prezident říci, že 100 Kč/den-hospital.poplatek, si můžou dovolit např. nemocní důchodci s prům.duchodem?! To není levic.politika." Nejsem zcela zastánce levicové politiky, ale pan Zaorálek má pravdu. Průměrný důchod 11 tisíc korun, kterým argumentoval pan prezident Zeman, má totiž menší polovina českých důchodců!

Možný kandidát Michal Horáček

Nedávno jsem horoval pro tohoto kandidáta. Velmi slušného a pokorného občana, podnikatele a textaře, miliardáře Michala Horáčka. Svůj názor, aby se stal nastávajícím prezidentem neměním. Avšak zaráží mně malá nadšení ve společnosti pro tohoto pána. V prosinci 2016 byl sice velmi přátelsky přijat necelou stovkou studentů maturitního ročníku ostravského gymnázia Hladnov. Dnes ovšem přišla také šokující zpráva, že na setkání v gymnáziu v Praze (konalo se po vyučování odpoledne) přišel pouze jeden student! Vypadá to, že marketing předvolební kampaně pana Horáčka má organizační nedostatky v úsilí o zviditelnění pana Horáčka. Či ve veřejnosti není o něj zájem?



  • Autor: Květoslav Vícha (Kvido)
  • PC-politika.cz


Kvido 17-02-2017 10:38 3,353

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.