Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezident Zeman na TV Barrandov každý týden

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Prezident Zeman na TV Barrandov každý týdenNebudeme tentokrát řešit, proč náš pan prezident vystupuje se svými názory nyní pravidelně každý čtvrtek na soukromé TV Barrandov v cyklu Týden s prezidentem. Hlavní je, že nový diskuzní pořad s prezidentem republiky šíří názory prezidenta na události minulého týdne, což je určitě pro běžného občana potřebné. Minulý čtvrtek (dnes v repríze) se pan prezident vyjadřoval tak, že ho mohli "brát" všichni, bez rozdílů politické a rasové příslušnosti. A tak se charakter kdysi oblíbených Havlových Hovorů z Lán jakoby vracel v obrazovém pojetí.
Pořad připravuje vydavatelství Empresa Media, které vydává zpravodajský magazín Týden, časopisy Instinkt, Interview, Sedmička a Exkluziv. Jako jediné bylo schopné dokázat se s Hradem a prezidentem domluvit na televizním vystupování hlavy našeho států, když to nedokázala veřejnoprávní televize.

Premiéru pořadu (čtvrtek 16. března 2017) podle diváckého průzkumu sledovalo 220 000 diváků starších 15 let při podílu 5,3 procent. V repríze pak 106 000 lidí. Alespoň tři minuty v kuse některého z vysílání Týdne s prezidentem vidělo 432 000 lidí, což je nadprůměrná sledovanost.

Kladem pořadu je okolnost, že prezidentovi Zemanovi mohou položit otázku i občané. Každý týden reportéři TV Barrandov vyrazí na náměstí malých i větších měst s jedinou otázkou: Na co se chcete zeptat svého prezidenta?

Nevím však, proč TV Barrandov záznamy z vystoupení pana prezidenta tají a nezveřejňuje. V náhledu videí pořadu http://www.barrandov.tv/video/93806-tyden-s-prezidentem-23-3-2017 - Týden s prezidentem se mně nepodařilo první premiérové video z 16. března 2017 zobrazit. A pro připomenutí ani druhé video z 23. března 2017. Je škoda, že se k záznamu nemohou diváci vracet! Podobné manýry jako na Stream.cz?

Pan prezident Miloš Zeman odpovídal na otázky generálního ředitele TV Barrandov a majitele mediálního domu Empresa Media Jaromíra Soukupa. Byly položeny tak, že mohly zajímat každého, komu není vývoj v ČR lhostejný. Prezident vysvětlil např. souvislosti s přílivem imigrantů do Evropy, nebo jeho pohled na investice Číny v naší republice. Pořad Týden s prezidentem na TV Barrandov, vysílaný každý čtvrtek, doporučuji sledovat.
Kvido 26-03-2017 17:13 4,156

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.