Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Americký vojenský transportér uvízl v mělkém příkopu české dálnice

J
Jan Pravda Přidáno před 7 lety
Americký vojenský transportér uvízl v mělkém příkopu české dálniceToto jsou stopy kol uvízlého vojenského amerického transportéru, který v něm uvízl a nedokázal z něj vlastními silami vyjet. Druhý transportér ho musel vytáhnout.
01. 07. 2017 - Toto jsou stopy kol uvízlého vojenského amerického transportéru, který v něm uvízl a nedokázal z něj vlastními silami vyjet. Druhý transportér ho musel vytáhnout.

Na "schopnosti" americké armády upozornil na svém facebooku Štěpán Kotrba. Doslova píše: "toto je americký vojenský transportér, který nezvládne projet příkopem u české dálnice a musej ho z něj vytahovat. Tuhle válku vyhrajeme, paní Mullerová."

Jako důkaz přikládá článek webu Tíseň.TV, terý má neutrální nadpis a text: Obrněný transportér amerického konvoje projíždějící Českou republikou havaroval před Prahou. Nehoda zablokovala dálnici.

Na videu v článku je jasně vidět, že bojový stroj má na jedné straně kola od bláta. Pak kamera zabrala stopu kol a příkop. Na záběru je vidět "nepřekonatelná překážka pro americkou bojovou techniku".

Vysvětlení je dvojí: Mizerné vlastnosti transportérů nebo chabý výcvik.

Autor: Jan Pravda
PHP-Fusion-CZECH.cz

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

{lang: 'cs'}

Jan Pravda 01-07-2017 13:32 3,015

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.