Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nekulturní Kukal z ministerstva kultury

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Nekulturní Kukal z ministerstva kulturyPetr Kukal, který získal i nějaké to novinářské ocenění, velmi často kritizuje, slovně naráží, bývá sarkastický. To ovšem nic nemění na faktu, že novinář má být především ve vyjadřování slušný. Kukalovi není zapotřebí se přece zviditelňovat vulgárnostmi. Natož, když vede twitterový účet Ministerstva kultury ČR (MK ČR). To, co napsal na twitterovém profilu MKČR na prezidenta Miloše Zemana je hanebné, až nemorální.
Petr Kukal, který získal i nějaké to novinářské ocenění, velmi často kritizuje, slovně naráží, bývá sarkastický. To ovšem nic nemění na faktu, že novinář má být především ve vyjadřování slušný. Kukalovi není zapotřebí se přece zviditelňovat vulgárnostmi. Natož, když vede twitterový účet Ministerstva kultury ČR (MK ČR). To, co napsal na twitterovém profilu MKČR na prezidenta Miloše Zemana je hanebné, až nemorální.

Co tak strašného Kukal napsal? „Žádného ,pana prezidenta‛ nemáme, Jiří. Jen dementního opilce,“ napsal Petr Kukal v reakci na Jiřího Ovčáčka, který zveřejnil odkaz na záznam pondělního rozhovoru Miloše Zemana na ČRo.

Miloše Zemana také nemusím, i když jsem mu v prvních prezidentských volbách dal hlas. Nyní už tak neučiním pro výhrady, které tu nechci rozvádět. Ale jednou je to náš nynější prezident a podle toho se k němu musí také novináři slušně chovat. Hrubosti a invektivy silného kalibru patří do lokální stoky pokleslých plátků a nikoli na sociální sítě. Podle vyjadřování pisatelů se řídí především mladší generace. Pane Kukal, zamyslete se nad tím.

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
PHP-Fusion-CZECH.cz

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');
Kvido 28-07-2017 06:55 2,800

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.