Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Obnovit hlídaný schengenský prostor!

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Obnovit hlídaný schengenský prostor!Stále víc se ukazuje, že Havlova pohádka o schengenském prostoru byla velkou chybou pro celou Evropu!! Otevřené hranice v rámci schengenského prostoru způsobí, že virtuální ekonomičtí "migranti" (s mobily za padesát tisíc a peněženkami s dolary) proniknou brzy i na naše území. Nebezpečí útoku, podobného jako ve čtvrtek (17.08.2017) ve Španělsku, hrozí i Česku!
Stále víc se ukazuje, že Havlova pohádka o schengenském prostoru byla velkou chybou pro celou Evropu!! Otevřené hranice v rámci schengenského prostoru způsobí, že virtuální ekonomičtí "migranti" (s mobily za padesát tisíc a peněženkami s dolary) proniknou brzy i na naše území. Nebezpečí útoku, podobného jako ve čtvrtek (17.08.2017) ve Španělsku, hrozí i Česku!

Po čtvrtečním útoku v Barceloně, během něhož teroristé najeli dodávkou do davu lidí a 14 jich zabili, jsou slova Angely Merkelové, která prohlásila: "Zvládneme to", skutečně fraškou a výsměchem. Ona, frau Merkel, to zvládne, protože ji obklopují policisté a armáda. Zřejmě nic jí ze strany teroristů nehrozí. Ale co my ostatní?

Islamští teroristé počítají s naší neschopností. Jejich trumfem je naše pasivita, neochota vidět realitu, jaká je a zakročit proti nebezpečí. Buďme proto rádi, že Američané si zvolili prezidenta, který prohlásil, že s imigranty a nepřátelstvím mezi Ruskem, a dalšími zeměmi USA, skončí. To by si měla uvědomit také Evropa a její nejvyšší politici a podle toho také konat. O návratu hranic vnějšího schengenského prostoru by se mělo skutečně vážně uvažovat, jinak potencionální islamské ůtočníky neomezíme! Vždyť ty desetitisíce policistů a armády, které aktuálně střeží uvnitř států Evropy, nemohou terorismus zastavit. Nově hlídané hranice schengenského prostoru by nebyly opatřením proti prostým lidem, právě naopak pro jejich větší bezpečnost.

Autor: Martin Frybord
Kvido 19-08-2017 07:58 3,530

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.