Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Čapí hnízdo; Jágr je také podnikatel!

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Čapí hnízdo; Jágr je také podnikatel!Někteří pisálkové, včetně komentátora Kmenta z ČT, kritizují návštěvu hokejisty Jaromíra Jágra v Čapím hnízdě. Namítají, že vlastník Babiš slavného hokejistu využívá ke své propagaci a očištění stávající kauzy. Tak předně, Jágr už před lety spolupracoval s Babišem. Navíc, světově proslulý hokejista je rovněž podnikatelem s IČO 45645795. Vlastní hokejový klub HC Kladno, s.r.o. a mj. také EUROGAS a.s., Ostrava.
Někteří pisálkové, včetně komentátora Kmenta z ČT, kritizují návštěvu hokejisty Jaromíra Jágra v Čapím hnízdě. Namítají, že vlastník Babiš slavného hokejistu využívá ke své propagaci a očištění stávající kauzy. Tak předně, Jágr už před lety spolupracoval s Babišem. Navíc, světově proslulý hokejista je rovněž podnikatelem s IČO 45645795. Vlastní hokejový klub HC Kladno, s.r.o. a mj. také EUROGAS a.s., Ostrava.

Proč by tedy nemohl Jaromír Jágr jako podnikatel přijít do Čapího hnízda, zvláště nyní, když je tato investice nyní tolik v hledáčku médií a veřejnosti. Určitě byl zvědavý, jaké to tam je, jak to tam chodí. A informaci od samotného Babiše jistě také neodmítl, aby byl v obraze. Co je na tom divného? Proč novináři kolem toho tolik diskutují? Navíc, Jágr jedná čestně s Babišem je kamarád z klidnější doby minulé, ale neopouští ho ani nyní, kdy Andrej Babiš čelí aféře. To je, myslím, férové jednání. A potom - Jágr není politik, takže na něj nevztahuje, novináři, nějakou zodpovědnost před veřejnosti! Tohle snad pochopí i fanoušci svého Džegra.
Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 23-08-2017 16:49 3,171

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.