Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Trapné odepsání Babiše, ale...

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Trapné odepsání Babiše, ale...Nemohlo to počkat těch 44 dnů s "odepsáním" Babiše z politiky? Ne! Muselo být poslanci (včera 06.09.2017) poškozeno i jeho ANO. Tak si to zřejmě přáli jeho rivalové především z ODS. Ale... Andrej Babiš si za to může tak trochu sám. Údajný podvod s dotací Čapí hnízdo nevysvětlil a neukončil dostatečně důsledně!
Nemohlo to počkat těch 44 dnů s "odepsáním" Babiše z politiky? Ne! Muselo být poslanci (včera 06.09.2017) poškozeno i jeho ANO. Tak si to zřejmě přáli jeho rivalové především z ODS. Ale... Andrej Babiš si za to může tak trochu sám. Údajný podvod s dotací Čapí hnízdo nevysvětlil a neukončil dostatečně důsledně!

Pan Babiš měl být razantnější (pokud je čistý a mluví pravdu, jak tvrdí), že 50 milionů pro něj nic není. Měl totiž již na začátku této kauzy s dotacemi a z nařčení z podvodu, vrátit celou dotaci zpět do Evropské unie a preference by mu nemusely odcházet do jiných stran. Také Poslanecká sněmovna by se zřejmě na jeho kauzu dívala jinak, a nezbavila ho imunity a nevydala policii, jak se včera stalo. Nemyslíte? Pane Babiš, tohle by jste měl vyjasnit.
Hrozí totiž, že ostatní strany na Babišově pádu profitují, jako třeba Piráti.

Ale, jelikož Babiš se navenek jeví jako ukřivděný a více pro lidi udělal, než třeba Zaorálek a Sobotka (odpovídají za starou kauzu OKD), většina voličů mu v nastávajících volbách pravděpodobně dá své hlasy.

ČT odmítá už několik týdnů odvysílat filmový dokument o Babišovi "Selský rozum".
Ke stažení za registraci a poplatek je zde na Uložto: https://uloz.to/!XUrR1YKmdW49/selsky-rozum-dokument-fullhd-kvalita-o-podnikani-andreje-babise-avi
Kvido 07-09-2017 15:44 2,988

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.