Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Polsko; protest Růženec na hranicích

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Polsko; protest Růženec na hranicíchVěřte, nejsme placeni za kritický názor proti muslimům. Ale zdravý rozum nás pobízí k činnosti. Opravdu, imigranty v ČR ne! Viděl jsem rakouskou statistiku, která píše, že v roce 1983 žilo v Rakousku na 70.000 muslimů, avšak v roce 2014 jich přibylo na 600 000 a v loňském roce 700 000 muslimů. A do roku 2030 má být v Rakoucku 1 milion muslimských přistěhovalců!!! Oro osmimilionové Rakousko he to snag velmi mnoho. A co zatím "ochráněné" Česko? Za poslední 3 měsíce k nám vstoupilo přes hranice 1.600 nelegálních imigrantů.
Věřte, nejsme placeni za kritický názor proti muslimům. Ale zdravý rozum nás pobízí k činnosti. Opravdu, imigranty v ČR ne! Viděl jsem rakouskou statistiku, která píše, že v roce 1983 žilo v Rakousku na 70.000 muslimů, avšak v roce 2014 jich přibylo na 600 000 a v loňském roce 700 000 muslimů. A do roku 2030 má být v Rakoucku 1 milion muslimských přistěhovalců!!! Oro osmimilionové Rakousko he to snag velmi mnoho. A co zatím "ochráněné" Česko? Za poslední 3 měsíce k nám vstoupilo přes hranice 1.600 nelegálních imigrantů.

Češi na hrozící invazi imigrantů jen přihlížejí, málo konají. Aktivněj se chovají sousedé v Polsku. O dnešní sobotě (07.10.2017) jeden a půl miliónu, možná však ještě o mnoho víc, polských věřících vytvořilo živý řetěz kolem polské státní hranice. S růžencem, nejmocnější modlitbou, jež už několikrát dokázala změnit chod dějin, se budou modlit za ochranu své země před šířící se islamizací a proti odpadnutí Evropy od křesťanství, tradic a kořenů, z nichž žijeme a dýcháme.
Můžete se přesvědčit o protestu Poláků nazvaném Růženec na hranicích, kterou dosud česká média ignorují. Čtěte o akci zde:
http://rozaniecdogranic.pl/pierwsza-sobota-miesiaca
https://www.facebook.com/RozaniecDoGranic/
Hrozba imigrantské vlny začala v září 2015. Tisíce syrských migrantů se dostaly po balkánské cestě do Německa. Kancléřka Angela Merkelová, která byla v telefonickém kontaktu s ministrem vnitra Thomasem de Maiziere, hovořila o řadě opatření na ochranu hranic, podél kterých byly tajně rozmístěny tisíce policistů, autobusů a vrtulníků. Nakonec z tohoto hlídkování německých hranic sešlo. Robin Alexander, přední světový novinář, podrobnosti odhalil v nové knize Ovládaní ("Die Getriebenen").Z historických důvodů se kancléřka bála fotografií uprchlíků z konfrontace s ozbrojenou německou policií na hranicích Německa. Alexander tak zveřejnil skutečný důvod, proč Merkelová udilovala o otevření běneckých hranic jednomu a půl miliónu migrantů během několika týdnů: "Merkelová nakonec odmítla převzít odpovědnost, ovlivněna průzkumy veřejného mínění." Tak se zrodilo nechvalně známé motto Angely Merkelové 'Wir schaffen das.' (My to zvládneme.).
Důsledky jsou patrné dodnes a pokračují...

Provládní sdělovací prostředky v Polsku vyzývali spolu s katolickou církví k akci už několik týdnů předem. „Je to obrana Evropy a Polska před gigantickou islámskou invazí, která se nyní děje,“ uvedl například publicista TV Republika Tomasz Terlikowski.

O této akci informovala dnes, v sobotu, pouze Česká televize na svém webu. Český rozhlas, Radiožurnál dosud k této události, jistě evropského formátu, mlčí.

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Foto na titulce: Wysowa Zdrój - hora Jawor, hranice se Slovenskem, autor: Andziołek Koziołek
Kvido 07-10-2017 19:34 3,149

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.