Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Druhý TV Duel, Zeman sám, v průzkumu vede

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Druhý TV Duel, Zeman sám, v průzkumu vedeDruhý živý televizní duel před prezidentskými volbami 22. 01. 2017 na TV Barandov ve 20:15 se konal. Jako voliče mě to zklamalo, že záznam nemohu na Internetu najít. TV Barandov dělá k záznamu mrtvého brouka. Do 09:30 jsem záznam duelu nenašel.
Prezident Miloš Zeman byl v pondělí 22. 01. 2018 hostem volební debaty v Duelu na TV Barrandov, přišel však sám. Jeho protikandidát Jiří Drahoš již předem avizoval, že se nezúčastní. Zeman odpovídal na otázky moderátora Jaromíra Soukupa, které se týkaly migrace nebo domácí politiky. Podle Zemana je nutné migrační krizi řešit včas a ne, až když uprchlíci přijdou.
Podle včerejšího posledního průzkumu agentury SANEP by Miloš Zeman získal 46,2 procenta a Jiří Drahoš 45,4 procenta. Respondenti průzkumu také vyjádřili souhlas s tím, že druhé kolo přímé prezidentské volby je jakýmsi referendem o Miloši Zemanovi. Souhlasí s tím 28,3 % lidí, spíše souhlasí 34,5 %.
Zdroj: https://www.phpfusion.cz/videos/18/Druhy-prezidentsky-duel;-Drahos-neprisel
Kvido 23-01-2018 09:11 2,887

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.