Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Čtvrtý TV duel; nervózní Drahoš a Zeman vítěz voleb

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Čtvrtý TV duel; nervózní Drahoš a Zeman vítěz volebČtvrtý televizní duel a druhý (zároveň poslední společný) obou kandidátů na prezidenta, se konal včera večer ve dvoraně Rudolfína před kamerami České televize. Jiří Drahoš byl znatelně nervózní a agresivní vůči svému soupeři prezidentovi Miloši Zemanovi. Moderátorka Witovská odvedla profesionální výkon, překvapila nestranným vedením dialogu, za což ji prezident Zeman veřejně pochválil.
Čtvrtý televizní duel a druhý (zároveň poslední společný) obou kandidátů na prezidenta, se konal včera večer ve dvoraně Rudolfína před kamerami České televize. Jiří Drahoš byl znatelně nervózní a agresivní vůči svému soupeři prezidentovi Miloši Zemanovi. Moderátorka Witovská odvedla profesionální výkon, překvapila nestranným vedením dialogu, za což ji prezident Zeman veřejně pochválil.

V předešlém společném duelu se Zemanem na TV Prima byl Jiří Drahoš slabý, nepřipravený, zoufalý, bezradný až tragický. V posledním TV duelu na ČT v Rudolfínu jako by si to uvědomil. Avšak to bylo opět přes hranu - byl nervózní, křečovitý, útočnější, ale zato více argumentoval. Střílel ovšem od boku, mnohdy nepřesně argumentoval.

Miloš Zeman byl v TV Duelu v Rudolfínu naprosto klidný, v pohodě, jen místy v tváři "zkameněl", to když Drahoš argumentaci postavil na "svých přáních" a vracel se několik desítek let do historie politiky. Pan Drahoš tak zřejmě v druhém kole prezidentských voleb přijde o stovky svých voličů, protože svým vystoupením až odpuzoval. Takto by se adept na prezidenta neměl chovat.

V čem se Drahoš ztrapnil a Zeman ho utřel:

Původně jsem chtěl sportovním skóre vyčíslit výsledek soupeření Zeman - Drahoš. Nakonec jsem od toho upustil. Uvádím pouze tři závažné nepravdy pana Drahoše:
DRAHOŠ SE V NĚMECKU HLÁSÍ K PŘÍJÍMÁNÍ MIGRANTŮ! ALE ČECHŮM TVRDÍ OPAK!
Kandidát na prezidenta České republiky Jiří Drahoš přesvědčuje placenými inzeráty v mediích, že není pro nucené příjímání imigrantů, ale již neříká českým voličům, že je pro dobrovolné přijímání imigrantů do České republiky! (Foto Screenshot / FAZ)
Z jeho manipulací ho usvědčuje německý deník FAZ, který zveřejnil jeho prohlášení určené pro Němce, že je pro příjímání imigrantů do ČR!
http://tadesco.cz/drahos-se-nemeckem-tisku-hrde-hlasi-k-prijimani-migrantu-cechum-tvrdi-opak/.
Bohužel, shora uvedený článek z 24.01.2018 byl ze serveru Franfurte Allgemaine - FAZ (faz.net) odstraněno. Zůstal tam zatím nejaktualnější článek:
http://www.faz.net/aktuell/politik/thema/tschechien

A další Drahošův paskvil:
Okamura na Twitteru napsal: Zeman dělí společnost, protože je prezidentem dolních deseti milionů", řekl Jiří Drahoš v duelu na ČT. Kéž by to byla pravda a dolních deset milionů nedalo hlas elitářskému člověku Jiřímu Drahošovi, který odpírá referendum, tedy právo občanům vládnout své vlastní zemi.

A trapas Drahoše do třetice:
Prezident Zeman v duelu mj. také řekl, že radikalizace se objevuje také u českých muslimů. Což Drahoš nesl nelibě. Neví snad, že: Policie obvinila z terorismu a přímé účasti v teroristické organizaci tři Čechy. Je mezi nimi bývalý pražský imám, jeho bratr a švagrová. Bratra muslimského duchovního a jeho ženu policisté viní z toho, že vycestovali do Sýrie, kde se účastnili bojů v sesterské teroristické organizaci Al-Káidy. Imám jim podle obvinění pomáhal. Tedy chabé znalosti prof Drahoše.

Aktualizováno 27.01.2018


Miloš Zeman porazil Jiřího Drahoše v druhém kole prezidentské volby ve většině krajů České republiky, slabší výsledek než soupeř měl jen v Praze, Středočeském kraji, Libereckém kraji a Královéhradeckém kraji. Zeman ve volbách získal 51,36 proceta hlasů, volilo ho o zhruba 150 tisíc lidí víc než jeho soupeře.

Po volební kampani. zaměřené na otázku zdvořilosti v politice a na místo České republiky v Evropě. se voliči rozhodli přidržet prezidenta Miloše Zemana, napsal dnes americký list The New York Times (NYT). Podle deníku se voliči přidrželi i jeho populismu, který se často vyznačoval svou sžíravostí a cejchováním, což vedlo k nelibosti vůči muslimským přistěhovalcům a narušoval vztah země k jeho spojencům na Západě.

V našich článcích a komentářích na phpfusion.cz bylo po celou dobu kampaně zřejmé, že věříme ve vítězství Miloše Zemana v těchto prezidentských volbách. Naše předpovědi se vyplnily.

Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 26-01-2018 07:02 3,160

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.