Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Babišovi odpůrci nejednají férově

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Babišovi odpůrci nejednají férověJeště z doby socialismu máme zakořeněnou závist, která nemíjí ani dnešní politiku. Ten, co něco má je podezřelý. Podobně se dívají na premiéra Babiše i mnozí političtí kritici a nejednají vůči premiérov férově.
Ještě z doby socialismu máme zakořeněnou závist, která nemíjí ani dnešní politiku. Ten, co něco má je podezřelý. Podobně se dívají na premiéra Babiše i mnozí političtí kritici a nejednají vůči premiérov férově.

To platí také o vyjednávačích příští vlády. Paradoxně komunisté umí říct názor narovinu. To ČSSD lavíruje. Pokud jim vadí, že by měli jít do vlády s "trestně stíhaným" premiérem, tak to měli říct hned na počátku jednání o koalici Ano - ČSSD - KSČ. Neřekli. Nicméně Zimola naznačoval, že by mu vládnutí s Babišem nevadilo. A tak ČSSD pouze vyjednávala o programovém zaměření a vyjednávání se tak zbytečně protáhlo. Nakonec stéjně zkrachovalo! A bylo na sjezdu řečeno, že další vyjednávání s ANO již nebude.
Nyní se opět ozývají (po víkendovém sjezdu ČSSD), že by mohlo přicházet toto další vyjednávání v úvahu. To je zapletenec, který je nutné ignorovat! Navíc, ČSSD, která neuspěla v minulých volbách, si přece nemůže diktovat, že třeba požaduje ve vládě pět ministerských křesel! Snad to dojde i prezidentovi Zemanovi a premiérovi Babišovi. Tudy cesta nevede!
Babiš by se měl rozhodnout pro vládní koalici ANo - SPD - KSČ a pan prezident Miloš Zeman tomu nebránit.
Kvido 08-04-2018 11:05 2,481

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.