Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

ČSSD asi Babiše nepodrží

G
Přidáno před 6 lety
ČSSD asi Babiše nepodržíVůbec se mně nechce věřit, že ČSSD v referendu o vstupu této politické strany do vlády de facto podrží A.Babiše, tedy premiéra ČR v demisi.
Vůbec se mně nechce věřit, že ČSSD v referendu o vstupu této politické strany do vlády de facto podrží A.Babiše, tedy premiéra ČR v demisi.

Co tedy bude dál?
Nezbude Babišovi nic jiného než sestavování kabinetu s SPD. I když o tomu premiér neustále mlží a mluví neochotně. Domnívám se, že tohle je stále ve hře, protože pan Babiš sklutečně nemůže spoléhat na pro něj pozitivní výsledek referenda v sociální demokracii.

Musel by oslovit právě Okamurovu Svobodu a přímou demokracii, což však skýtá mnohá minus, zejména s ohledem na EU. Problémem je ovšem Brusel, který se ke spolupráci s extrémisty SPD staví podrážděně. Ale ruku na rdce! Okamurovci fakt nejsou těmi typickými extrémisty! To by měl Babiš v Bruselu vysvětlit! Vždyť Okamura má ve svém programu body, které souznějí s ANO. Jenže Babiš musí být opatrný v přesvědčování Bruselu, vždyť jeho přízeň a dotace velmi potřebuje. Tedy - velmi složitá otázka, ze které krizový manažér Babiš určitě vybruslí.
28-05-2018 12:55 2,552

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.