Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

TV Barandov; Soukup to přehnal

KvidoKvido Přidáno před 5 letykoronavirus
TV Barandov; Soukup to přehnalNejde mně o kvalitu pořadů (je jich asi 8) šéfa TV Barondov Soukupa, ale etiku. Česká televizetotiž podává trestní oznámení kvůli pondělnímu pořadu Týden podle Jaromíra Soukupa na TV Barrandov. V něm se majitel televize Soukup pustil i vulgárními slovy do redaktorů ČT a výběru hostů do jejich pořadů.
Mj. řekl: „Já okamžitě chci, aby pořad Newsroom a ta Fridrichová (Nora Fridrichová - redaktorka pořadu 168 hodin - pozn. red.) rozebraly, proč Česká televize nepozvala do pořadu jako expertku na Maďarsko někoho jinýho než naprosto podivnou neerudovanou sluníčkářskou nevzdělanou aktivistku, která neumí maďarsky a žila tam rok,” kritizoval Soukup výběr hostů.
A dokonce prohlásil na adresu moderátora pořadu: „Luboši Rosí, ty blbe, ty kluku jeden ušatej, tohle je pro tebe sólokapr jako kráva. Kreténe. Sólokráva,”

Pan silně "přestřelil" takhle skutečně ne. Vulgarita do televize v podání moderátora publicistiky nepatří, a to ani na sokromé stanici!
Chápu úsilí pana Soukupa o nekonformní a adresnou kritiku, ale tudy cesta k ní nevede!
Kvido 14-12-2018 14:21 3,313

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.