Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Při pečení cukroví se manželka A. Babiše vyhýbá surovinám Agrofertu

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Při pečení cukroví se manželka A. Babiše vyhýbá surovinám AgrofertuV neděli 23. prosince 2018 jsem na na facebooku spatřil placenou sebepropagaci premiéra Babiše. Status mi říkal, že Babišovi jsou normální rodina která na poslední chvíli peče cukroví. Nicméně se opět se ukázalo kouzlo nechtěného. Proč ne, každý má právo se ztrapnit, jak nejlíp umí.
V neděli 23. prosince 2018 jsem na na facebooku spatřil placenou sebepropagaci premiéra Babiše. Status mi říkal, že Babišovi jsou normální rodina která na poslední chvíli peče cukroví. Nicméně se opět se ukázalo kouzlo nechtěného. Proč ne, každý má právo se ztrapnit, jak nejlíp umí.
Status očividně připravili profesionálové. S reálnou situací nemá nic společného. Co to prozradilo? Těsto na cukroví se připravuje předem a nechává se odležet. Na stole proto bylo v roli nadbytečné dekorace máslo. Z Madety. A mouka Babiččina volba. Ta pro změnu potřebná je.
Z dekorace vyplývá, že v kuchyni u Babišů jsou suroviny z produkce Agrofertu zakázané. Moniko, děkuji za nápovědu, už vím, co nekupovat. Pro úplnost. Máslo z Agrofetru má značku Tatra nebo Olma, mouka z premiérových (ex)firem Penam.
Klademe si otázku, proč suroviny z Agrofertu nesmí do kuchyně premiéra? Ví Monika Babišová něco o kvalitě potravin , co je pro novináře nebo státní orgány tabu?
Pro premiéra máme radu. Je nutné začít opravovat chyby reforem školství. Ihned a bez opakování chyb. Základního , středního i přebujelého vysokého. A na všechny typy škol přilákat kvalitní učitele. Jinak pro elity budou pracovat tituly ověnčení neumělové. Logicky přinesou menší zisky.
Ve statusu sledujeme výsledky reforem Ivana Philipa, které jako první začaly destrukci českého vzdělávacího systému. Popisujeme školácké chyby těch, kteří v čase vzdělávání měli pouze integrované spolužáky, kteří podle České školní inspekce museli ve škole prospívat (před reformou by propadli). Ve výsledku jejich znalosti a dovednosti byly ve srovnání před Philipem mnohem, mnohem horší. Nicméně ve srovnání s dnešní situací (inkluze a přepracovaní učitelé) to byli géniové. Bez nadsázky.
PS. Školáckých chyb na fotce je víc, jsou popsány na snímku obrazovky
Jan Pravda 26-12-2018 14:15 2,481

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.