Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Tak jsem si skoro myslel, že už bych mohl ODS volit. A ono ne

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Tak jsem si skoro myslel, že už bych mohl ODS volit. A ono neUž ani nepamatuji, kdy a kde se naposledy vylučovalo ze strany kvůli názorům. Vyloučením Václava Klause mladšího, mimochodem politika s největším počtem preferenčních hlasů v ODS, mi Fialova ODS připomněla časy před rokem 1989, kdy se trestalo za vyjádření názoru.
Už ani nepamatuji, kdy a kde se naposledy vylučovalo ze strany kvůli názorům. Vyloučením Václava Klause mladšího, mimochodem politika s největším počtem preferenčních hlasů v ODS, mi Fialova ODS připomněla časy před rokem 1989, kdy se trestalo za vyjádření názoru.Už ani nepamatuji, kdy a kde se naposledy vylučovalo ze strany kvůli názorům. Vyloučením Václava Klause mladšího, mimochodem politika s největším počtem preferenčních hlasů v ODS, mi Fialova ODS připomněla časy před rokem 1989, kdy se trestalo za vyjádření názoru.
Tak jsem si skoro myslel, že už bych mohl ODS volit. A ono ne. Vyloučením VK mladšího se OSD svlékla do naha. Modrá normalizace. Je demokratická, jako lidové republiky. Účet za chování politických stran vystavují voliči.
Jan Pravda 17-03-2019 10:19 2,473

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.