Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Polští učitelé stávkují desátý den, česká média to tají

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Polští učitelé stávkují desátý den, česká média to tajíPolští učitelé základních a středních škol stávkují desátý den,chtějí zvýšit platy. Čas protestu vybrali na dobu konání maturit a testů žáků osmých tříd, podle jehož výsledků jsou přijímáni na střední školy. Není to náhoda, chtějí, aby požadavky kantorů na zvýšení mizerných platů i ve srovnání s ČR, získaly podporu veřejnosti. Česká média informovaly o začátku protestu a dále mlčí. Dodávají nám korektní pravdu.
Polští učitelé základních a středních škol stávkují desátý den ,chtějí zvýšit platy. Čas protestu vybrali na dobu konání maturit a testů žáků osmých tříd, podle jehož výsledků jsou přijímáni na střední školy. Není to náhoda, chtějí, aby požadavky kantorů na zvýšení mizerných platů i ve srovnání s ČR získaly, podporu veřejnosti. Česká média informovaly o začátku protestu a dále mlčí. Dodávají nám korektní pravdu.
Mlčení českých médií je snadno vysvětlitelné. Čeští učitelé jsou také nespokojeni. Slíbené 15% zvýšení platů se nekoná v celé výši. Učitelé dostali přidáno jen 10% a takzvané odměny březnové výplaty odměny ve svých platech neviděli. Navíc se smířili s tím, že to nebude 5% prezentovaných médii, ale o procento méně.
Jak mají žáky učit o fejkových zprávách, když jsou obětí korektní pravdy, což z jejich pohledu je fejk?
Jan Pravda 17-04-2019 07:32 1,687

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.