Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Vojenský materiál USA zavadil v Polsku o Viadukt

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Vojenský materiál USA zavadil v Polsku o ViaduktHrubé opomenutí polských železničářů zapříčinilo nehodu na železnici, při které vojenský náklad americké armády zavadil o viadukt u polského Olecka. Při nárazu zavadila o nízký viadukt část nákladu na voze, který se nárazem posunul na voze. Při události nikdo nebyl zraněn.

Hrubé opomenutí polských železničářů zapříčinilo nehodu na železnici, při které vojenský náklad americké armády zavadil o viadukt u polského Olecka. Při nárazu zavadila o nízký viadukt část nákladu na voze, který se nárazem posunul na voze. Při události nikdo nebyl zraněn.


O události informoval jako první regionální deník Hlas Olecka, který z místa neštěstí přinesl fotogalerii.


Nehodě mohla předejít kontrola průjezdního profilu před výjezdem na trať, která je u nestandardního nákladu, jako je vojenský materiál, běžná činnost. Díky tomu by dopravce věděl, že náklad na nákladním voze pod viaduktem neprojede.

Jan Pravda 06-04-2019 16:46 1,843

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.