Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

A Merkelová se třese čím dál víc ...

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
A Merkelová se třese čím dál víc ...V pondělí 29. července 2019 v Německu Eritrejec shodil pod vlak ženu s osmiletým chlapcem, dítě na následky zemřelo. Dál se pokusil pod kola vlaku shodit stařenku, ta však jen upadla. O tomto kriminálním činu uprchlíků velmi výjimečně informovala téměř všechna česká média. Co se stalo, že ohavný čin uprchlíka nezamlčují nebo se o něm zmíní jen jedno médium s denním zpožděním poté, co o události psali blogeři nebo proruské zdroje? Co se má kouřem zakrýt? Chlapec není první obětí kriminality uprchlíků, dokonce ani první dětskou obětí.
V pondělí 29. července 2019 v Německu Eritrejec shodil pod vlak ženu s osmiletým chlapcem, dítě na následky zemřelo. Dál se pokusil pod kola vlaku shodit stařenku, ta však jen upadla. O tomto kriminálním činu uprchlíků velmi výjimečně informovala téměř všechna česká média. Co se stalo, že ohavný čin uprchlíka nezamlčují nebo se o něm zmíní jen jedno médium s denním zpožděním poté, co o události psali blogeři nebo proruské zdroje? Co se má kouřem zakrýt? Chlapec není první obětí kriminality uprchlíků, dokonce ani první dětskou obětí.
Že by se pohly ledy a média začínala o kriminalitě uprchlíků informovat objektivně? No, to asi ne. Chlapec není první obětí kriminality uprchlíků, dokonce ani první dětskou obětí.
Obsah další sérií článků k smrti dítěte způsobené migrantem předpověděli diskutující v první vlně článků. Předvídali trestání diskutérů a duševní traumata útočníka. Nicméně novináři nejprve překvapivě psali, že Eritrejec, který shodil ženu s dítětem pod vlak, byl uváděn jako učebnicový příklad integrace. Nicméně mnohé po tomto článku napadla otázka, jak vypadá nezvládnutá integrace, o které česká média v rámci objektivního vyváženého informování zarytě (politicky korektně) mlčí.
Téma sleduji dál. Objeví se v další vně článků duševní choroba útočníka? Novináři očekávání nezklamou. Netrvá dlouho, a můžeme číst, že nepřímé popření úspěšné integrace. Eritrejec , který vraždil v Německu vychovával tři děti, práce ho prý ale frustrovala. Hmm, chudák pracoval a tak se z toho zhroutil a proto se léčil na psychiatrii.
Podle novinářů učebnicový příklad integrace je duševně nemocný. Předtím mi sugerovali jinou verzi uprchlíka : tichý, skromný, pracovitý. Pro mě jsou zprávy čím dál méně stravitelné. A německá kancléřka Merkelová se třese čím dál víc.
Jan Pravda 01-08-2019 07:20 1,900

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.