Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Soukup, moderátor nového typu

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Soukup, moderátor nového typuKdyž začal Jaromír Soukup se svými TV pořady, moc jsem mu nevěřil. Za necelý rok, co TV Barandov sleduji však nyní říkám, že Česko má konečně moderátora nového typu, který s dávkou kritiky a humoru má lidem co říci.
Když začal Jaromír Soukup se svými TV pořady, moc jsem mu nevěřil. Za necelý rok, co TV Barandov sleduji však nyní říkám, že Česko má konečně moderátora nového typu, který s dávkou kritiky a humoru má lidem co říci.
Chtěl bych pochvílit zejména jeho pořad "Volejte a pište šéfovi" a také "Týden podle Jaromíra Soukupa". Jeho reakce na dotazy diváků, i tématické bloky, jsou jistě pro většinu lidí různého věku zajímavé, hodně se v nich, myslím, dovědí. A to zejména my, kteří nejsme v otázkách legislativy či práva tolik znalí jako pan Jaromír Soukup (absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze).
Shora uvedené televizní pořady (jako jediné v české televizní publicistice) kriticky a velmi přístupnou formou otevřeně reagují na dění v politice. Formát moderování, ilustrovaný fotografiemi na pověstné "Soukupově nástěnce" dodávají "Týdnu podle" ten pravý selský vtip a švih. Tohle se skutečně vydařilo! Otázky Václava Moravce (OVM) na ČT jsou proti Jaromíru Soukupovi jen slabým odvarem. Sverazný projev Soukupa a jeho akcent na některé problémy nepostrádá ani dávku humoru a ironie. Je to na české poměry (závistivých médii a zapčklých politiků) neobvyklé, a tudíž hlavně potřebné.
Nezbývá mně nic jiného, než říci - pane Soukupe, jen tak dál!
A jediná kritika - reklamy na e-shopu, které jednotlivé pořady provázejí, by snad mohly být zajímavější a pestřejší s měnící se grafikou. Zatím, bohužel, působí fádně (pouhé texty), takže diváka mohou rušit až otravovat.
Kvido 04-08-2019 14:37 3,487

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.