Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Média hodila přes palubu klima zachraňující Gretu

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Média hodila přes palubu klima zachraňující GretuPo dlouhé sérii nekritických článků o klimatické aktivistce Gretě Thunbergové přichází otočka médií, která pochopila, že pokračováním svatořečení duševně nemocné puberťačky přichází o důvěru zbytků čtenářů, kteří ještě sledují mainstreamové zpravodajství. Pro sledující médií to bylo jen další zneužití bezmocného dítěte propagandou.
Po dlouhé sérii nekritických článků o klimatické aktivistce Gretě Thunbergové přichází otočka médií, která pochopila, že pokračováním svatořečení duševně nemocné puberťačky přichází o důvěru zbytků čtenářů, kteří ještě sledují mainstreamové zpravodajství. Pro sledující médií to bylo jen další zneužití bezmocného dítěte propagandou.
Výsměch blogerů a lidí v diskusích pod články očividně přiměl kapitány médií k otočce kormidla. Lid prohlédl další zneužití bezbranného dítěte propagandou a bezohlednými rodiči. Hrozí další propad zbytků důvěryhodnosti tradičních médií, kterou je nutné neposunout k dalšímu dnu.
Stojí za to připomenout, jak se média obouvala do kritiků této duševně nemocné záškolačky. Vybíráme článek bulváru: Kdo je šestnáctiletá aktivistka Greta, kterou Zeman nazval hysterkou?. Takové typické "nesahejte nám na novou bohyni" klimatického náboženství (byznysu), jinak vás mediálně odstřelíme. Mělo to malý háček, novinářům v dané době věří už jen idealisté a polovzdělaní lidé, co nezvládli učivo ZŠ a jsou uplaceni akademickými tituly s možným uplatněním pouze v neziskovkách.
Ještě před dvěmi dny vychází na iDNES PR článek, který má zajistit rodině Grety extra příjem o tom, že Matka je operní diva, prapředek nobelista. Greta Thunbergová má slávu v genech.
Tento článek strhali lidé v diskuzi. Veronika Slabá píše: Už jsem se bála, že dnes nebude žádný příspěvek o Gretě ;-D;-D;-D Lukáš Drštička přidává A my vám to natlučeme do hlavy za každou cenu že je ta Greta někdo. Petr Veselý uvádí do třetice: Tak mamince se podařilo vytvořit komerčně velice zajímavý projekt, to je jasné. Pro mě jen důkaz, že politika povinného eko propagandy ztroskotala.
Nepřekvapuje mě záchrana důvěryhodnosti tzv. seriózních médií. Po definitivním fiasku pozitivní propagandy doslova ze dne na den přichází otočení kormidla. Změna kurzu přišla nicméně dříve v článku Kdyby každý plul jako Greta, zničí přírodu víc než letadla, tvrdí mořeplavec. Domácí pohled je nutné potvrdit shodným názorem ze zahraničí, takže zanedlouho čteme Jedna jachta a šest letenek? Plavba Grety přes Atlantik ekologická nebude.
Tečku všemu nasadil bulvár, který servíruje pravdu natvrdo v článku Když ekoaktivistka Greta dobývá svět, netěží z toho planeta, ale její otec. Snad nastane na téma Greta mediální ticho. Pro znalce médií skončila jen jedna vlna fakenews mainstreamu, který byl v okrajovém médiu donucen přiznat pravdu.
Jan Pravda 18-08-2019 11:08 1,964

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.