Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezidentovi Zemanovi k 75. narozeninám

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Prezidentovi Zemanovi k 75. narozeninámPrezident Miloš Zeman oslaví dnes (v sobotu) své 75. narozeniny. I když jde o hrstku zarputilců a jeho nepřátel, např. umělců, kteří mu prý veřejně nebudou gratulovat, domnívám se, že většina soudných občanů svého prezidenta na dálku zdraví a přeje mu hlavně hodně zdraví v dalších letech.
Prezident Miloš Zeman oslaví dnes (v sobotu) své 75. narozeniny. I když jde o hrstku zarputilců a jeho nepřátel, např. umělců, kteří mu prý veřejně nebudou gratulovat, domnívám se, že většina soudných občanů svého prezidenta na dálku zdraví a přeje mu hlavně hodně zdraví v dalších letech.
Proč máme pana prezidenta rádi? Mám zato, že dlouho jsme neměli na Hradě tak chytrého a sečtělého prezidenta. Ovládá cizí jazyky, a tedy nás dobře reprezentuje ve světě. Vysmívat se mu, že jeho zdravotní stav je k jeho věku špatný, je odrazem blbosti lidí, kteří takto uvažují. Jak asi budou v sedmdesátce a osmdesátce vypadat jeho kritici? Pan prezident má právo poukazovat na nedostatky, které vidí. A jeho rétorika, která je sice někdy přehnaně lidová, není vůbec na závadu, neboť rezonuje veřejné minění a zakládá potřebnou diskuzi k řešení problémů.
Pan prezident, opozicí označován ruským a čínským agentem, chce mj. správnou věc. Spolupráci s Ruskem, Čínou a dalšími zeměmi. Že se výsledky za posledních pět let, např. u čínského obchodu, moc neprojevily? Nejde jen o několik prodaných traktorů do Číny, ale zaležní na dlouhodobé spolupráci ve prospěch České republiky, tak jak o to usilují třeba USA, Německo a další státy.
Pane prezidente, hodně štěstí a zdraví ve Vašem životě. Zůstaňte takový, jaký jste. Na množství nehleďte, nepřátel se nebojte!
Kvido 28-09-2019 09:34 1,781

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.