Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Sportovní redaktorka z ČT šíří nenávist

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Sportovní redaktorka z ČT šíří nenávistJedna paní sportovní redaktorka České televize z Prahy napsala na svůj profil tweet, že „lidé ze severní Moravy nejsou moc chytří“. A dodala, že „lidé na severní Moravě jsou plní nenávisti“. Zřejmě proto, že mj. podporují prezidenta Zemana. Schválně tuto osobu nejmenuji, protože člověk, který takto argumentuje ztratil nejen slušnost, nýbrž i soudnost a rozumné uvažování, když chce měřit rozum svých spoluobčanů!!!
Podle Tomia Okamury, jedna paní sportovní redaktorka České televize z Prahy napsala na svůj profil tweet, že „lidé ze severní Moravy nejsou moc chytří“. A dodala, že „lidé na severní Moravě jsou plní nenávisti“. Zřejmě proto, že mj. v tomto regionu podporují prezidenta Zemana. Schválně autorku těchto slov nejmenuji, protože člověk, který takto argumentuje ztratil nejen slušnost, nýbrž i soudnost a rozumné uvažování, když chce měřit rozum svých spoluobčanů!!!
Jakým právěm "paní rozumná"? Ponižujete lidi z Ostravska a nálepujete je, že nejsou moc chytří? Vy máte nějaký přístroj, který hromadně diagnostikuje rozum občanů v regiónu? Či jste přebrala názor socialistických politiků za Husáka, kteří většinou tvrdili, že Ostraváci jsou méně cenní a i když jim byli prospěšní svoji těžkou práci. Protože dřeli v dolech, abyste i v Praze měli čím topit doma a ve fabrikách? Takže přemyšlejte! Nepěstujte jedinou "pravdu" sluničkářů a netvrďte o lidech severní Moravy, že jsou "plní nenávisti", když podporuji prezidenta Miloše Zemana. To vy jste paní sportovní redaktorko z ČT člověkem, který tu nenávist šíří!!!
Kvido 04-10-2019 11:35 2,216

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.