Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Velká Británie je svobodná!

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Velká Británie je svobodná!Velká Británie je svobodná! Otěže Evropské unie (EU) praskají, zdá se definitívně. Mám jásat nad svobodou Britů? Přesně nevím, ale myslím, že udělali dobrý krok pro sv oji volnost, ekonomiku apod.
Velká Británie je svobodná! Otěže Evropské unie (EU) praskají, zdá se definitívně. Mám jásat nad svobodou Britů? Přesně nevím, ale myslím, že udělali dobrý krok pro sv oji volnost, ekonomiku apod.
Jan Jůn (externí komentátor a londýnský korespondent) ovšem tvrdí, že britské obyvatelstvo se nechalo opít rohlíkem. Britové prý by měli uznat, že jsou blbým národem. Královská společnost přece varovala a ti blbečkové neposlechli. Tak nějak se vyjadřuje rozlobeně před TV kamerou, máchající rukama zkušený Jan Jún.
No, brexitový odpůrce? Že by nevěděl, co je svoboda státu.
Britové už několik let horlili proti diktátu EU. Také se mně nelíbí ty obrovské sály europoslanců, očislovaných a bez zakázaných vlaječek svých zemí. Takové vedení EU se mnohým lidem také zajídá. Podle mě asi nemá zářnou budoucnost.
Proto jsou Britové přesvědčeni, že svoboda a volný obchod bez byrokracie se brzy prosadí, i když zpočátku odvážná Velká Británie v něčem bude spolu s námi ztrácet.
Svět brzy pozná, zda taková svoboda státu je pravdivá. A poprvé v životě si to lidé na celém světě mohou ověřit.
Kvido 01-02-2020 16:09 1,472

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.