Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Dvojí hrozba; koronavirus a migrace!

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Dvojí hrozba; koronavirus a migrace!Koronavirus zatím ohrožuje Českou republiku jen částečně, spíše málo. Přenáší se aktuálně z Itálie. V této souvislosti je chvályhodné, že vláda nenechává nic náhodě. I když nákazu mohou přenést migrující cizinci jakkoli. Pozornost by měla vláda upřít také k Řecku, které zápasí s milióny utečenců ze Sýrie.
U řeckých hranic jsou totiž statisíce migrantů, kteří mohou co nejdříve zaplavit Evropu, možná s většími důsledky, než aktuální koronavirus. Vláda sice poslala k řeckým hranicím, údajně 8 českých policistů a dalších 18 pro formaci Frontex, ale co to je na tak velký migrační problém!
Máme tu tedy dvojí hrozbu - koronavirus a migraci! Bezpečnostní rada státu by se proto měla urychleně zaměřit v těchto hodinách také na možnosti rychlého opevnění hranic, pokud by se prezidentovi Turecka Erdoganovi podařilo i nadále migranty propašovat do Evropy. Rychlá pomoc Řecku je nanejvýš nutná!
Ápropos, na co čeká slavná příslušná komise Evropské unie. Tady se ukazuje, jak málo akceschopná je. Nedivím se, že náš premiér Babiš toto nadnárodní společenství EU stále kritizuje.
Reprofoto: SPD
Kvido 07-03-2020 15:20 1,411

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.