Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Der Kurier začíná kromě Německa doručovat i do dalších evropských zemí

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Der Kurier začíná kromě Německa doručovat i do dalších evropských zemíPraha, 9. března 2020 - Na začátku března 2020 začala kurýrní společnost Der Kurier doručovat kromě Německa také do dalších států Evropské unie. Zásilky tak mohou nyní zákazníci posílat i do Rakouska, Belgie, Dánska, Holandska a Lucemburska.
Nové služby jsou momentálně určeny pro stávající klienty, kteří již využívají službu Do Německa bez hranic.
„Máme za sebou uvedení služby a naši zákazníci rozšíření vítají. I pro doručování do dalších zemí Evropské unie u nás totiž platí stejné podmínky a samozřejmě kvalita jako při doručování do Německa,“ uvádí Přemysl Lukeš, výkonný ředitel společnosti Der Kurier, www.derkurier.cz.
Doručování do Rakouska, Belgie, Dánska, Holandska a Lucemburska splňuje stejné standardy jako stávající služba Do Německa bez hranic:
• Doručení druhý den od vyzvednutí – příjemce ví, do kdy obdrží zboží, může s ním počítat a nezdržují se mu další procesy
• Pozemní doprava – nižší náklady (oproti např. letecké) a větší flexibilita
• Transparentní náklady – bez nepřehledných a skrytých příplatků
• Možnost přepravy i rozměrnějších zásilek
Dosud se společnost Der Kurier specializovala na dopravu do Německa. Se službou Do Německa bez hranic vstoupila na trh v roce 2018 a stále se jedná o nejsilnější a nejvíce využívanou službu této kurýrní společnosti. Slibuje jednoduchost a nedělí doručování na expresní a ekonomické, všechny zásilky doručuje za jednotnou cenu bez skrytých poplatků do druhého dne.
Zdroj: www.derkurier.cz
Martina Bolatzká
PR asistentka
Kvido 09-03-2020 14:45 1,717

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.