Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Papání s rouškou, to je fakt uvalené!

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Papání s rouškou, to je fakt uvalené!Sobotní (4.4.2020) setkání expertního týmu pana prezidenta Zemana v Lánech byla skutečně neuvážená komediální záležitost. Velký přešlap nejvyšších vládních a státních představitelů! A je ticho po pěšině. Typicky po Česku.
Jak má český občan rozumět tomu, když ministr vnitra Hamáček apeluje na lid, aby nejezdili na chaty a chalupy, ani o Velikonocích. Nesmí vytvářet hloučky v parku, či ve frontě v obchodě a musí stát dva metry od sebe. Přitom samozřejmě, hospody v zemi jsou pod hrozbou třímilionové pokuty zavřené, v souvislosti s nouzovým stavem České republiky z důvodu epidemie COVID-19.
Avšak považte, v Lánech klidně třináct hodnostářů sedí při jednání expertního týmu těsně vedle sebe. A nejen to, u stolu se (podle ministryně Benešové) cpali sýrem a klobásou. On to dokonce obhajoval tentýž den v kterési televizi sám prezident Zeman, když naznačil pojídání nadzvednutím roušky. Prostě, nejvyšší mohou cokoli? To je fakt uvalené!
Foto titl.: Ovčáček, Twitter
Kvido 06-04-2020 13:05 1,610

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.